Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Афлек ми е актер што мислам дека да ме остават да праам пет минути муабет со него ќе заспијам :D

Ама ок, се додека Адам Сендлер не искочи во ваков некој проект, I'm cool.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
taman se popaliv za batman superman crossover
dobro be ovie WB vidoa sto se sluci so daredevil??

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не ми е јасна логикава на интернетов (како генерално мислење) малце.
Ако Дердевил ти бил тапа тоа не значи дека Афлек го уништил филмот. Филмот има сценарио, режија и многу други елементи од кои што зависи дали еден филм ќе биде добар или не.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Daredevil ми беше солиден филм, и актериве сите беа добро погодени за улогиве што ги имаа вклучувајки го и Афлекот. Според мене не ја заслужува таа омраза што ја има соберено со годиниве, се беше добро освен онаа сцената кога се млатара со жена му по лулашките. A смешно ми е што Афлеков викаше дека никогаш повеќе нема да глуми во филмови за стрип јунаци.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Daredevil ми беше солиден филм, и актериве сите беа добро погодени за улогиве што ги имаа вклучувајки го и Афлекот. Според мене не ја заслужува таа омраза што ја има соберено со годиниве, се беше добро освен онаа сцената кога се млатара со жена му по лулашките. A смешно ми е што Афлеков викаше дека никогаш повеќе нема да глуми во филмови за стрип јунаци.

Karl urban mi bese omilen kandidat ili barem nekoj pomalku poznat glumec kako sto napravija so Kavil za MOS.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Neka bide Dred, ne vikam ne, ama ako ne Urban dajte nepoznat glumec, kako sto bese so Kristofer Riv.
Па направија веќе еднаш така со Superman Returns кога го ангажираа Брендон Рут како Супермен и филмот испадна тапа. Иако повеќе сценариото и режисерот беа криви за лошиот квалитет на филмот, претпоставувам главешиниве по студијата не би сакале многу да ризикуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom