Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
welcome to several years ago за мојот скоуфилд... а таман заборавив
:@

Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.

Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.

perks of being a wallflower срање
ауткастери у друштво...wow we've never seen that before

бар ја погодиле Ема за актерка, таман ќе ја привлече таргет групата (нердови, педери, даркерки, романтичари, депресивни и суицидни пички...)

ми се гледаше 2012/3 романтична драма, ама не лигаво, тинејџерско срање ко ова
ќе си ја пробам среќата со great gatsby, па ако не ја бива ќе се вратам на хипстерскиот Вуди

clear history - larry david <3 10/10
naslov na review na imdb: You should Curb Your Enthusiam before watching this movie :D

Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.

Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.
Можи линк?

Колку добар филм е A Time To Kill (и покрај клише моментите). Одлична актерска екипа која обработува безвременска тема во Америка (сетете се само на сличајот со Џорџ Зимерман).

Бен Афлек ќе биде новиот Бетмен.

I ain't even mad. (ама секако дека луѓе ќе ја хејтаат одлукава :D )

Афлек ми е актер што мислам дека да ме остават да праам пет минути муабет со него ќе заспијам :D

Ама ок, се додека Адам Сендлер не искочи во ваков некој проект, I'm cool.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom