Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Лоша вест за жените: И тој е геј!
Ѕвездата на серијата „Prison Break“ , актерот Вентворт Милер се изјасни дека е хомосексуалец испровоциран од анти-геј законите во Русија.

Милер кој беше поканет да биде дел од Интернационалниот филмски фестивал во Санкт Петербург напиша писмо во кое ја одбива поканата бидејќи не се согласува со анти хомосексуалната политика на државата според која е забрането да се зборува за правата на геј заедницата и за нивните врски пред очите на деца, а воедно е забрането и посвојување на деца од вакви родители.

-Ви благодарам на поканата. Како некој кој уживал да ја посетува Русија и има мало руско потекло, би бил среќен кога би прифатил. Но, како геј морам да одбијам. Многу ме загрижува сегашниот став и однос кон хомосексуалците од страна на руската влада. Оваа ситуација не е прифатлива и јас не можам да присуствувам на прослава во земја во која на луѓето како мене им е скратено основното право да живеат и сакаат слободно. Можеби кога ќе се сменат околностите, ќе можам да направам поинаков избор, напиша Милер во своето писмо.
http://www.idividi.com.mk/magazin/celebrity/867735/index.html

Со тоа Милер стана дел од листата на познати мажи кои отворено се изјасниле дека се хомосексуалци, а воедно и борец за правата на оваа заедница.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
welcome to several years ago за мојот скоуфилд... а таман заборавив
:mad:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
slabo iron man slabo
vecer star trek into darkness ke se gleda

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.

Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
perks of being a wallflower срање
ауткастери у друштво...wow we've never seen that before

бар ја погодиле Ема за актерка, таман ќе ја привлече таргет групата (нердови, педери, даркерки, романтичари, депресивни и суицидни пички...)

ми се гледаше 2012/3 романтична драма, ама не лигаво, тинејџерско срање ко ова
ќе си ја пробам среќата со great gatsby, па ако не ја бива ќе се вратам на хипстерскиот Вуди

clear history - larry david <3 10/10
naslov na review na imdb: You should Curb Your Enthusiam before watching this movie :D

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.

Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.
Можи линк?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Колку добар филм е A Time To Kill (и покрај клише моментите). Одлична актерска екипа која обработува безвременска тема во Америка (сетете се само на сличајот со Џорџ Зимерман).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бен Афлек ќе биде новиот Бетмен.

I ain't even mad. (ама секако дека луѓе ќе ја хејтаат одлукава :D )

Kajgana Shop

На врв Bottom