Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Karl urban mi bese omilen kandidat ili barem nekoj pomalku poznat glumec kako sto napravija so Kavil za MOS.

:cuc:

И мене ми е Урбан звер ама повеќе ми е желба со Дред да си продолжи

images

Оти бе? 3-от дел може е лош ама првите 2 барем се ок.

некако многу несериозни и детски ми делуваа, го немаше пристапот како кај трилогијата на Нолан да речеме...ама добро можеби па дека различен тип на херои се па затоа...што знам некако поинаку го замислував Спајдермен па се разочарав од Тоби и Раими :)

Не ми прави ќејф.

некако многу несериозни и детски ми делуваа, го немаше пристапот како кај трилогијата на Нолан да речеме...ама добро можеби па дека различен тип на херои се па затоа...што знам некако поинаку го замислував Спајдермен па се разочарав од Тоби и Раими :)

Па таков и треба да биде Спајдермен како лик. Несериозен и детски ама пак секогаш да ја прави вистинската работа. Доколку е сериозен на пример не би имал нешто што би го разликувало од другите херои кои се со слична трагична приказна како неговата.

toj betmen so kluni i svarci mi bese najkul nekako, bez mn serioznost, a i gotam bese pretstaven na podrug nacin a ne kako u filmovite na nolan. Edinstven betmen koj mi se dopadnal onaka, sega site vikaat deka ne go biva ali mene mi bese ok.

toj betmen so kluni i svarci mi bese najkul nekako, bez mn serioznost, a i gotam bese pretstaven na podrug nacin a ne kako u filmovite na nolan. Edinstven betmen koj mi se dopadnal onaka, sega site vikaat deka ne go biva ali mene mi bese ok.

Тој Бетмен кога го гледав ко мал и мене ми беше ок, некако дали дека ко стрип беше ептен претставен може затоа...ама па кога пораснав кога го гледав целосно се разочарав :)

Првата промотивна слика за продолжението на Man of Steel:
526844_10151781474537488_482981095_n.jpg

нека умре Афлек па и него ќе го хајпаат

1231664_616209758419594_830906052_n.jpg

Според тоа дека е беспотребно уште Бетмени да се прават, ирелевантно е кој ќе глуми, може и Благоја Чоревски да го стават комотно, исто ми е.

Блуреј чекаме, размазени сме :icon_lol:

То е ко ќе си имаш неограничен интернет :D . Јас Скопје имам неограничен али за џабе е на 15 инчен лаптоп да глеаш блу реј, а пак Охрид обратно,имам опрема али и заебан интернет :(.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom