Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.

Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.

perks of being a wallflower срање
ауткастери у друштво...wow we've never seen that before

бар ја погодиле Ема за актерка, таман ќе ја привлече таргет групата (нердови, педери, даркерки, романтичари, депресивни и суицидни пички...)

ми се гледаше 2012/3 романтична драма, ама не лигаво, тинејџерско срање ко ова
ќе си ја пробам среќата со great gatsby, па ако не ја бива ќе се вратам на хипстерскиот Вуди

clear history - larry david <3 10/10
naslov na review na imdb: You should Curb Your Enthusiam before watching this movie :D

Насловот на новиот Pirates of the Caribbean филм ќе биде : Dead Men Tell No Lies.

Знам дека со самото пишување на информацијава ќе се појават неколку луѓе што ја хејтаат франшизава. Ама мене пиративе ми се омилени fun филмови и баш ми е мило што ќе има уште еден. Ама насловов е ептен глуп. Ептен.
Можи линк?

Колку добар филм е A Time To Kill (и покрај клише моментите). Одлична актерска екипа која обработува безвременска тема во Америка (сетете се само на сличајот со Џорџ Зимерман).

Афлек ми е актер што мислам дека да ме остават да праам пет минути муабет со него ќе заспијам :D

Ама ок, се додека Адам Сендлер не искочи во ваков некој проект, I'm cool.

Не ми е јасна логикава на интернетов (како генерално мислење) малце.
Ако Дердевил ти бил тапа тоа не значи дека Афлек го уништил филмот. Филмот има сценарио, режија и многу други елементи од кои што зависи дали еден филм ќе биде добар или не.

Daredevil ми беше солиден филм, и актериве сите беа добро погодени за улогиве што ги имаа вклучувајки го и Афлекот. Според мене не ја заслужува таа омраза што ја има соберено со годиниве, се беше добро освен онаа сцената кога се млатара со жена му по лулашките. A смешно ми е што Афлеков викаше дека никогаш повеќе нема да глуми во филмови за стрип јунаци.

Daredevil ми беше солиден филм, и актериве сите беа добро погодени за улогиве што ги имаа вклучувајки го и Афлекот. Според мене не ја заслужува таа омраза што ја има соберено со годиниве, се беше добро освен онаа сцената кога се млатара со жена му по лулашките. A смешно ми е што Афлеков викаше дека никогаш повеќе нема да глуми во филмови за стрип јунаци.

Karl urban mi bese omilen kandidat ili barem nekoj pomalku poznat glumec kako sto napravija so Kavil za MOS.

Neka bide Dred, ne vikam ne, ama ako ne Urban dajte nepoznat glumec, kako sto bese so Kristofer Riv.

Па направија веќе еднаш така со Superman Returns кога го ангажираа Брендон Рут како Супермен и филмот испадна тапа. Иако повеќе сценариото и режисерот беа криви за лошиот квалитет на филмот, претпоставувам главешиниве по студијата не би сакале многу да ризикуваат.

Се согласувам. Одсекогаш сум ги сакал пиративе, посебно вториот дел. Инаку наслов ко наслов де..

Daredevil го заслужува целиот интернет рејџ. Јас стварно незнам зошто го имам 3-4 пати гледано, ама филмот е многу, многу лош. Инаку, да, не ради Афлек. Не е до толку лош актер, ништо не ми променува вестта..

Инаку кои се последниве новости, геј е анон или? :D

Frozen Ground ептен глуп филм. 4ка му е многу од мене. Вчера излезе денес решив да го гледам али филмов е еден од најглупите во 2013 година. Жени, алкохол, дрога и 1000 други глупости..... Можеле подобро, навистина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom