Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
Сериозно, што толку феноменално видовте во Drive? Не one liner од типот - филмот е страва ти си луд и слично, туку еве некој издржан пост. Не го хејтам, по мене филмот беше добар и само толку, ништо спектакуларно.
Only God Forgives не е толку очаен btw. Да поставам една чудна паралела, толкавиот хејт на овој филм ми е понеиздржан од толкавото величење на Темниот Витез :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
The Great Gatsby 2013 720p BluRay x264-SPARKS
Anon кај си ти? ќе ти ја зеам работата..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
The Great Gatsby 2013 720p BluRay x264-SPARKS
Anon кај си ти? ќе ти ја зеам работата..

Anon, не не оставај со аматери... кљик (n)

Инаку не навлегувам во дискусијата од поназад оти планирав да го рецензирам OGF, ама ќе остане изгледа за после 2ро гледање.
Само да напоменам Pluh има free pass низ подфорумов со офтопик и киксови, поради постот поназад, на добар пат си де4ко. (y)

:pipi:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Одамна немало некој да се бутне на темава со мислење:

Mene omilen film mi e Titanik i nema podobar od toj na site vreminja
wot, не сум офтопик.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Anon и VLJ не не дружат во последно време.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Леле колку ви недостигам :pipi:
Да не ме тагневте којзнае кога ќе ја отворев темава. Го подзаборавив малце подфорумов.
Во последно време од филмови немам ништо гледано, пред месец дена Moon и толку. Слободно земете ми ја работата :D
Гледав серии, се социјализирав малце, трчав, вежбав ово оно...

Него, дај опрајте го Zedd, ептен миксира со вкусовите. Ако не се лажам еднаш пишаа дека се другари/гледаат заедно филмови со VLJ така да VLJ опрај го!

[edit] VLЈ ме загрижува
Последна активност:
16 јули 2013

ваљда е на одмор :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Него, дај опрајте го Zedd, ептен миксира со вкусовите. Ако не се лажам еднаш пишаа дека се другари/гледаат заедно филмови со VLJ така да VLJ опрај го!
во кој смисол миксирам со вкусовите? А да другари сме, ни тој не успеа да ме разубеди дека Форест Гумп е филм за 8,7 рејтинг на IMDB

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Епа нема оправка за тебе. Кажи сеа, зошо го нема VLJ.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
во кој смисол миксирам со вкусовите? А да другари сме, ни тој не успеа да ме разубеди дека Форест Гумп е филм за 8,7 рејтинг на IMDB
Ми олесни да ти кажам право... кога разбрав дека сте другари прво што се уплашив е дека се согласувате...

Поздрави го другар ти и кажи му дека ни недостига. И слушај го повеќе, ќе научиш нешто ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom