Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
The Great Gatsby 2013 720p BluRay x264-SPARKS
Anon кај си ти? ќе ти ја зеам работата..

TOSHIBA RAS-B13N3KV2 e model 2012/2013 a TOSHIBA RAS-13SKV2-E e model 2011/2012
inaku kako sto mozam da vidim potpolno identicni samo sto novive se so podobar dizajn i imaat podobro dalecinsko.
Jas imam Suzumi+ 16 proverena rabota a i cenata e top, normalno ako stanuva za nova

Anon и VLJ не не дружат во последно време.

Jas imam Suzumi+ 16 proverena rabota a i cenata e top, normalno ako stanuva za nova
Цената е добра, само civikom да напише (тука или на ПП) за што поточно станува збор. Дали се нови уреди, која е фирмата (кој ја дава гаранцијата), итн итн.
Со дилери секогаш може добро да се соработува, тука во МК маржите на продавниците се астрономски... кај соседите, кај сите е се значајно поевтино од фриготехниката.

Se raboti za ganc novi klimi neotpakovani so pismena garancija od 3 godini (sekako bez montaza ) montaza kolku ke si najdes nekoj da ti ja montira tolku !!! Garancijata si e od uvoznikot ENERGIJA DOO SKOPJE
inace problemot sto cenite vo sosednite drzavi se pomali od kaj nas e toa sto nie plakame 15% carina a grcija i bugarija kako clenki na eu se oslobodeni od istata :(

Абе сеа Линдзи Лохан гола автоматски имаш 3ка, за повеќе ќе видиме :)

Го изглеав Гетсби, визуелно совршенство а богами и актерски топ погодено како што и очекував, едно прекрасно осмиче од мене, а иначе не сум знаел дека има и претходна адаптација од 70-те со Роберт Ретфорд да знаев ќе го гледав тој првен, вреди ли и тој, сигурно е класика...

A jas zaenteresiran

@civikom
Ogranicena kolkicina? Bidejci planiram da odam do ohrid na nekoj den. Kaj se prezemaat, kaj tebe ili vo energija?

the butterfly effect, mr nobody, shuffle, donnie darko, the jacket, source code, dr.who (serija)

Primer е нискобуџетен и тежок, just a heads up
Midnight In Paris е романтична комедија на Вуди Ален
12 monkeys i Mr.Nobody мораш да ги гледаш и да не сакаш тајм травел

И таа тема не е за барање предлози

овие сите се нешт поврзано со времеплов и слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom