Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Како бе Epic анимиран на годината ? Филмот беше ептен детски.

A даркерски треба да е? :pos: Се надевам имаш дедуцирано која им е таргет групата?

Знаеш дека не е за 12+?

Од страна на квалитет на израџење, ефекти и опуштање одличен, приказната секогаш е клише, никогаш не очекувај повеќе.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мене не ми беше ни смешен ни интересен. Од аспект на ефекти и такви работи да во ред. Ама на пример Croods беше многу подобар. И пази чудо баш беше даркерски цртаниот за крај на свет беше. Значи ете можело да биде даркерски :D А и Monster University беше многу подобар од Epic. (ама рано е за тој по торенти да излезе)
Инаку не знам дали некој го примети ама и Питбул имаше дел во цртанот :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Eфекти, смешен, курци палци онака спомнувам. Јас оценувам по тоа колку ќе ме расположи анимиран.
А во истиот апсолутно уживав. И соживеав. Баш ко бајка е..
Croods уште го немам гледано, го нема квалитетен.
A за Monster University само лоши ревјуа читам.. :unsure:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро секој со свој вкус, не ми беше лош Epic ама можеше да биде и подобар.
Што знам мене приквелот на Моснтерс ми се допадна, баш си беше смешен.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ме исхејтавте неосновано за АI :) Сакав да прашам има ли тука некој фан на филмовите на Том Кленси

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Epic има fucking 6.6 na imdb...
Абе иди бегај не се нормални, супер филмче беше, забава саат и пол, одамна не сум уживал овака во анимиран филм.
Едит: Scirea ми го рецензираш all time favourite, морам да ти ставам лајк, ама тоа со Fight Club не ти требаше.

• Ми се допаѓа

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Значи единиствен сум тука што не е нешто посебен фан на Epic..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
go pustiv Only God Forgives da vidam stvarno dali e ocaj ziv kako sto mi kazuvaat i da, ocaj ziv e :eek:
Ne znam dali ste go diskutirale, ako da, se nadovrzuvam na kontra taborot :D
Сега њот ќе ти објасни колку си уствари ти уназадена и не знаеш да цениш вистинска уметност од филм, ти не си доволно просветлена да го сфатиш филмот.
Отиди на 2-3 сеанси кај Иванчо и после тоа глеј го тој филм а и омилениот на Болиглава со дечково од аватар кај мене :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега њот ќе ти објасни колку си уствари ти уназадена и не знаеш да цениш вистинска уметност од филм, ти не си доволно просветлена да го сфатиш филмот.
Отиди на 2-3 сеанси кај Иванчо и после тоа глеј го тој филм а и омилениот на Болиглава со дечково од аватар кај мене :D
Znae wotche deka ne hejtam bez veze :D ama ova gi nadmina site granici, Drive bese remek delo, dva pati go izgledav za dva dena, ama ova bese, sakam kazam ne znam recham :confused:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
ОГФ - психоделични бои, дарк атмосфера, споро дејство, без многу дијалог, deep fucked up теми, курви/секс (?)
wannabe enter the void, и како после вот да не го сака :D

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom