Јас го исклучив на пола и после некое време без размислување го избришав, ама ич не добивам желба пак да си го симнам. А Васиковска, така ми одеше на нерви во филмов. Знаеш кога викаат дека некој се преглумил? Е таков впечаток ми оставаше девојката во текот на целиот филм.
Anyway, од тие што ги немав изгледано и ги изгледав у последно време...
rear window - onaka
hard candy - mnogu dobar
glengarry glen ross - onaka
phone booth - dobar
bronson - dobar
the road - dobar
cube - mnogu dobar
panic room - onaka
uknown - dobar
five fingers - dobar
Шовебам, не можам оцени ни рецензии да правам, па вака...
Инаку, објаснување за Оцените на Плах™:
онака - ми задржал внимание некако, но не сум многу импресиониран и многу работи не ми се по вкус
добар - ми задржал внимание, интересен бил, но имало неколку работи што не ми биле по вкус
многу добар - ми задржал внимание, позитивни импресии, се супер...само што не може да го ставам у „Одличен - омилен“ оценката, мора у оваа
Успат, да не пропуштам да ја вметнам Големата Четворка која имаат Одличен оцена: FC, Man From Earth, Revolver (дајавметнамсценава) и Into the Wild
Мy Dinner With Andre не го догледав, не знам зошто...многу сакам филмови што се само дијалози меѓу ликови, но овој некако досаден..прочитав plot на Вики наместо да го догледам
Before Sunrise ми беше многу добар, ама продолжението слабо...не требало да сјебат со продолжението
таман ќе останеше незавршен крајот
Многу tldr испадна бе..dafuq. Ај, нека пополнува место > Mockumentaries!
Го видов твојот пост, сите филмови шо се у темата ќе ги проверувам
12 ангри мен уште порано не го догледав, а аноун - добар. Другиве два имаат Хорор на имдб, а не гледам хорори
Го видов твојот пост, сите филмови шо се у темата ќе ги проверувам
12 ангри мен уште порано не го догледав, а аноун - добар. Другиве два имаат Хорор на имдб, а не гледам хорори
Го имам изгледано Дајл М...онака. И од листава ги имам изгледано неколку, ама ~100 филма, доволно материјал додека не ми помине периодов за вакви филмови
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.