Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Аман бе, од Транс само камера снимка има
Па не знаев мислев дека има и некоја поасална снимка, пошто уште пред едно 3 месеца беше во кинава.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Па не знаев мислев дека има и некоја поасална снимка, пошто уште пред едно 3 месеца беше во кинава.
Јас мислев да не имаш некои инсајдерски торенти :) чекам да го гледам ама никако нема добра снимка

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Зошто бе Stoker не ви се свиѓал?
Го гледав пред два дена, саат и пол не претнав од пред екран, Миа Васиковска растури со глумата.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Зошто бе Stoker не ви се свиѓал?
Го гледав пред два дена, саат и пол не претнав од пред екран, Миа Васиковска растури со глумата.

Јас го исклучив на пола и после некое време без размислување го избришав, ама ич не добивам желба пак да си го симнам. А Васиковска, така ми одеше на нерви во филмов. Знаеш кога викаат дека некој се преглумил? Е таков впечаток ми оставаше девојката во текот на целиот филм.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Ми дојде филмови со малкубројна актерска екипа-периодот...(ќе) ги гледам сите филмови од темава, ако не пишал некој во неа или ви текнува друг филм, ставете го таму http://forum.kajgana.com/threads/Филмови-со-малкубројна-актерска-екипа.6146

Anyway, од тие што ги немав изгледано и ги изгледав у последно време...
rear window - onaka
hard candy - mnogu dobar
glengarry glen ross - onaka
phone booth - dobar
bronson - dobar
the road - dobar
cube - mnogu dobar
panic room - onaka
uknown - dobar
five fingers - dobar
Шовебам, не можам оцени ни рецензии да правам, па вака... :D

Инаку, објаснување за Оцените на Плах™:
онака - ми задржал внимание некако, но не сум многу импресиониран и многу работи не ми се по вкус
добар - ми задржал внимание, интересен бил, но имало неколку работи што не ми биле по вкус
многу добар - ми задржал внимание, позитивни импресии, се супер...само што не може да го ставам у „Одличен - омилен“ оценката, мора у оваа :D
Успат, да не пропуштам да ја вметнам Големата Четворка која имаат Одличен оцена: FC, Man From Earth, Revolver (дајавметнамсценава) и Into the Wild

Мy Dinner With Andre не го догледав, не знам зошто...многу сакам филмови што се само дијалози меѓу ликови, но овој некако досаден..прочитав plot на Вики наместо да го догледам
Before Sunrise ми беше многу добар, ама продолжението слабо...не требало да сјебат со продолжението
таман ќе останеше незавршен крајот

Многу tldr испадна бе..dafuq. Ај, нека пополнува место > Mockumentaries!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Pluh веќе кога си кај такви филмови...
12 Angry man
9 Dead
House of 9
Unknown.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Pluh веќе кога си кај такви филмови...
12 Angry man
9 Dead
House of 9
Unknown.
Го видов твојот пост, сите филмови шо се у темата ќе ги проверувам
12 ангри мен уште порано не го догледав, а аноун - добар. Другиве два имаат Хорор на имдб, а не гледам хорори

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Го видов твојот пост, сите филмови шо се у темата ќе ги проверувам
12 ангри мен уште порано не го догледав, а аноун - добар. Другиве два имаат Хорор на имдб, а не гледам хорори
Немаат врска со хорори филмовите.
Затворени во соба, треба да откријат. Во стил на Unknown се и двата, х од хорор немаат.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Супер е листава! (y)

Го имам изгледано Дајл М...онака. И од листава ги имам изгледано неколку, ама ~100 филма, доволно материјал додека не ми помине периодов за вакви филмови :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
plah
the road
mnogudobar
sto se desava so svetot?

10 od 100 se dobri od listava.
plah gleaj go Bug i Take Shelter, da imas i drug omilen glumec osven Norton.
isto zakon film Dogtooth.

Kajgana Shop

На врв Bottom