Го има некој гледано The Vanishing со Кифер Сатерленд ?
Јас сега го гледав оригиналниот Холандско / Француски филм Spoorloоs и нешто не сум многу воодушевен па ме интересира доколку некој се сеќава дали американската верзија е вредна за гледање ?
И јас прочитав дека е подобар оригиналот па затоа го гледав него. Ако некој тука не каже дека е многу добар немам намера да го гледам американскиот.Хмм, па ако не си воодушевен од оригиналот од римејкот нема ич да бидеш. Оригиналот го сместуваат за еден од оние култни мајндфак европски филмови. Мене друго ме интересира, како можеш ист филм два пати да го гледаш од различна продукција. Знаеш како иде, зар нема да ти биде здодевно?![]()
Шиа ле Пуф и Ума Турман....уште Зак Галифанасдцакисмндиакис да го земеле и ќе требаше да скапувам додека го гледам филмот, со 3 од 5те најнапорни глумци.Не требаше летово да излезе Новото Цуцалче на Фон Трир ? Како да видов некое инфо дека излегува мај/јуни . Кој ќе чека дури декември .
Шиа ле Пуф и Ума Турман....уште Зак Галифанасдцакисмндиакис да го земеле и ќе требаше да скапувам додека го гледам филмот, со 3 од 5те најнапорни глумци.
Одличен глумец е, според мене. Заслужува некоја улога во поголем проект.Оти Ума? Иначе небитно, некои споредни улоги од по 10 мин, стандард е Ларс со *копира од имдб* Charlotte Gainsbourg. А и тој во главна не е лош.
Само ме буни два дела, а иста година, http://www.imdb.com/title/tt2382009/.
Што знам после Kill Bill не можам да ја замислам.Оти Ума? Иначе небитно, некои споредни улоги од по 10 мин, стандард е Ларс со *копира од имдб* Charlotte Gainsbourg. А и тој во главна не е лош.
Само ме буни два дела, а иста година, http://www.imdb.com/title/tt2382009/.
Солиден филм е The Vanishing како за трилер од тоа време но од сегашна перспектива доста предвидлив.Го има некој гледано The Vanishing со Кифер Сатерленд ?
Јас сега го гледав оригиналниот Холандско / Француски филм Spoorloоs и нешто не сум многу воодушевен па ме интересира доколку некој се сеќава дали американската верзија е вредна за гледање ?