Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај ве молам еден предлог да ми дадете за романтична комедија, нешто за гледање со жена ми.

Нова девојка ми е, па да ја викнам да "гледаме филм" али нема да има којзнае каков ефект ако и го пуштам бетмен да го гледаме например :)

Немој само некоја бескрајна романтика или драма да се мачам 2 саата, може на пример нешто како:

http://www.imdb.com/title/tt1284575/

Имаше со Џастин Тимберлејк уште една добра ром. комедија али тој ни е гледан и на двајцата :) Нешто слично, забавно и романтично :D

Однапред благодарам
http://www.imdb.com/title/tt1041829/

:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.697
Поени од реакции
34.223
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Ај ве молам еден предлог да ми дадете за романтична комедија, нешто за гледање со жена ми.

Нова девојка ми е, па да ја викнам да "гледаме филм" али нема да има којзнае каков ефект ако и го пуштам бетмен да го гледаме например :)

Немој само некоја бескрајна романтика или драма да се мачам 2 саата, може на пример нешто како:

http://www.imdb.com/title/tt1284575/

Имаше со Џастин Тимберлејк уште една добра ром. комедија али тој ни е гледан и на двајцата :) Нешто слично, забавно и романтично :D

Однапред благодарам

The Third Wheel :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.755
paraglajder

Од мое скромно искуство, Love Actually никогаш не потфрлил.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 20:52 ---
Многу добро филмче, и од мене имаш препорака за овој пред сите други со 5рејтинг :)
Што има добро во филмчето бе? 100-та копија на boy meets girl.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
paraglajder

Од мое скромно искуство, Love Actually никогаш не потфрлил.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 20:52 ---

Што има добро во филмчето бе? 100-та копија на boy meets girl.
А сакав да те тагнам со Love Actually :pos: Само ете не ми текнува на насловот...

paraglajder со волку предлози можеш комотно да си фатиш уште 2 девојки, и да ти остане за нешто сам да изгледаш...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Очекувам извештај од параглајдер веќе утре. Чисто да видиме кој филм може да им се најде на членовите во иднина. :icon_lol:

W

Werther

Гостин
Еве и мој допринос за параглајдерот, јас сум по драмите, па ќе направам моја топ листа.

1. Doctor Zhivago

2. The Legend of 1900

3. Eyes Wide Shut (Ова и не е баш романса, aли вреди)

4. In the Mood for Love

5. Gone with the Wind

Еве ти бонус, ако не е таа жена ти батал чоек, изгледајте ги. Топ 5 драми на сите времиња - според мене.

1. Primal Fear

2. Papillon

3. Rain Man

4. Kramer vs. Kramer

5. Straw Dogs

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Werther човекот бара романтични комедии со оценка 5, види ти што листа му правиш. :icon_lol:

Абе ако, секој предлог е добредојден :)

Инаку многу фала на сите, ете другарите ако не се најдат во ваква ситуација, кога :)

Сега и извештај треба да давам после, а? :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе ако, секој предлог е добредојден :)

Инаку многу фала на сите, ете другарите ако не се најдат во ваква ситуација, кога :)

Сега и извештај треба да давам после, а? :D

Значи мораш. Иначе друг пат нема предлози и ќе ти трпи љубовниот живот. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom