RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Верувам дека е лош ама не верувам дека си го може со ова (Не скокајте, во автобус ми го пуштија). Физичка болка осеќам од дијалозите, сценариото, актерите...Тоа Хејнговерот треба со устав да се забрани бе, и се што се снима комедија моментално, секое продолжение да се стави тука на гласање па да се снима...
Кчер бе, што очекуваш тиВерувам дека е лош ама не верувам дека си го може со ова (Не скокајте, во автобус ми го пуштија). Физичка болка осеќам од дијалозите, сценариото, актерите...
Секој втор филм по автобусиве е со него. Турбо-фолк ѕвезда е меѓу шоферитеКчер бе, што очекуваш ти![]()
У филмов само убавината на Кетрин Хејгел, а па кога ми кажува дека бил многу добар и многу смеење имал. Ќе се упукав кога го гледав, скапав саат и пол.Верувам дека е лош ама не верувам дека си го може со ова (Не скокајте, во автобус ми го пуштија). Физичка болка осеќам од дијалозите, сценариото, актерите...
И јас вчера го изгледав. Некако го предвидов сето тоа на крајот, што знам, просек ми беше филмот, ништо повеќе. Иако се сложувам дека Гослинг и Купер ќе растураат понатаму.
Глеајте го Warm Bodies 2013Ај ве молам еден предлог да ми дадете за романтична комедија, нешто за гледање со жена ми.
Нова девојка ми е, па да ја викнам да "гледаме филм" али нема да има којзнае каков ефект ако и го пуштам бетмен да го гледаме например
Немој само некоја бескрајна романтика или драма да се мачам 2 саата, може на пример нешто како:
http://www.imdb.com/title/tt1284575/
Имаше со Џастин Тимберлејк уште една добра ром. комедија али тој ни е гледан и на двајцатаНешто слично, забавно и романтично
Однапред благодарам
Ај ве молам еден предлог да ми дадете за романтична комедија, нешто за гледање со жена ми.
Нова девојка ми е, па да ја викнам да "гледаме филм" али нема да има којзнае каков ефект ако и го пуштам бетмен да го гледаме например
Немој само некоја бескрајна романтика или драма да се мачам 2 саата, може на пример нешто како:
http://www.imdb.com/title/tt1284575/
Имаше со Џастин Тимберлејк уште една добра ром. комедија али тој ни е гледан и на двајцатаНешто слично, забавно и романтично
Однапред благодарам