Ова е за тие кој не можат да чекаатШто е под 10 гига од Хобитов не признавам.....до мај ќе го чекам ако треба, ама ќе уживам кога ќе го гледам.
Провери си ППОд Линколн некое линкче преку ПП, спомнувавте во темата за глобусите))
Не сериозно жално е да го изгледаш тој филм на оваква снимка. Поарно почекај уште месец дена, и 3 саата уживај, отколку очи да си расипеш додека видиш убаво што се случува.Ова е за тие кој не можат да чекаат![]()
Те сфаќам друже не го ставив линкот за мене го ставив за другите кој не може да чекаат.Со неограничениот нет више од година дена филм под 720п не сум гледал па колку и да сум го чекал поради фактот дека има голема разлика во квалитетот.И јас како тебе се слагам за добри филмови вреди да се чека хд снимка или гледање во киноНе сериозно жално е да го изгледаш тој филм на оваква снимка. Поарно почекај уште месец дена, и 3 саата уживај, отколку очи да си расипеш додека видиш убаво што се случува.
Ме потсети наДалечната иднина ..1998
??????????????????????????Доказ дека Стивен Кинг не е само добар хорор писател.
Гледам дека не ми ги покажува сликите ама не знаеше која е причината, а и не можам измени да направам на мислењата така да тоа е. За наредните филмови ке пробам да најдам други постери не од IMDBАман бе веќе луѓе (Zedd) научете се да не ги ставате постерите од имдб, не може тие еmbed
модератори сменете ги ако не ве мрзи, барем на новиве предлози и пишете негде на видно место нешто како совет да бараат постери на друго место
Е да де.??????????????????????????
Shawshank/Green Mile??????????????????