Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Supporting is all she can get ;)
Ај ај, знаеме од чија си :)

Инаку тој филм нема главна женска улога, Fantine и Cossete се во различни половини од филмот така да двете се сметаат за споредни.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Гледав едно интервју со Хопкинс па ми текна да прогуглам нешто и тадаааам, видете каков шизик бил.

И кога сме кај Хопкинс има едно филмче со него, што јас лично многу го сакам се вика Hearts in Atlantis. Доказ дека Стивен Кинг не е само добар хорор писател.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
И кога сме кај Хопкинс има едно филмче со него, што јас лично многу го сакам се вика Hearts in Atlantis. Доказ дека Стивен Кинг не е само добар хорор писател.
Кинг секогаш бил подобар писател на драми, него хорор новелист, само луѓето го знаат повеќе како хорор мастер.

П.С. Филмов го гледав уште одамна, и е прилично добар но и доста емотивен.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Аман бе веќе луѓе (Zedd) научете се да не ги ставате постерите од имдб, не може тие еmbed

модератори сменете ги ако не ве мрзи, барем на новиве предлози и пишете негде на видно место нешто како совет да бараат постери на друго место

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Аман бе веќе луѓе (Zedd) научете се да не ги ставате постерите од имдб, не може тие еmbed

модератори сменете ги ако не ве мрзи, барем на новиве предлози и пишете негде на видно место нешто како совет да бараат постери на друго место
Не мрзи...

Сериозно, 100 пати е кажано, ако сакаат да се гледа постерот ќе научат, ако не како да не е постирано. Сигурно јас нема да им барам постери по гугл...

Во право си друже Плух... :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Интересна работа, седнав да барам интервјуа со Даниел Деј Луис. Како да барате непостоечка личност, толку тешко можете да го најдете на интервју тоа чудо едно. Башка не бил ни гостин во Inside The Actors Studio, барем јас не можам да го најдам во епизодите.
Одбил да се појави во Inside Actors Studio.
Не знам зошто...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Премногу слични вкусови имаме понекад, Даниел ми е у топ3 актери, ме мрзи да се цитирам пред појманемамколку време за да излезам кул. Соработката со Jim Sheridan кине, in the name of the father, my left foot.. филмишта. There will be blood не треба ни спомнување, башка колку е способен за трансформација.. еднсотавно - актериште!

Инаку не верувам дека се смета за потценет актер. Си е таму каде што заслужува. :) А за интервјуата појма немам. :)
Don't make me go all Pluh on y'all!

Омилен актер уште пред измислувањето на поимот хипстер... :)

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Некој да препорача mindblow филмче со јака мистерија, со многу пресврти? :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
Оди 10-на страни поназад се истуривме од предлози, немаме енергија за одново :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја имам идеа на сите што бараат филмови со неочекувани твистови да им предложуваме филмови без твистови.
Они цело време додека ќе го гледаат филмот ќе очекуваат да се случи некој твист and then.....BAM ! TWIST ! Nothing interesting happens.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја имам идеа на сите што бараат филмови со неочекувани твистови да им предложуваме филмови без твистови.
Они цело време додека ќе го гледаат филмот ќе очекуваат да се случи некој твист and then.....BAM ! TWIST ! Nothing interesting happens.
Мислам дека Pluh многу ти влијае. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom