Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.050 за глобусПотписот на Io Sono Interista![]()

Хипстеризам оверлоудbtw
hipster

Интересна работа, седнав да барам интервјуа со Даниел Деј Луис. Како да барате непостоечка личност, толку тешко можете да го најдете на интервју тоа чудо едно. Башка не бил ни гостин во Inside The Actors Studio, барем јас не можам да го најдам во епизодите.
А за интервјуата појма немам. 
Ај ај, знаеме од чија сиSupporting is all she can get![]()
И го знаеме у кои кафиќи излева,и кај ја паркира колата !Ај ај, знаеме од чија си![]()
И кога сме кај Хопкинс има едно филмче со него, што јас лично многу го сакам се вика Hearts in Atlantis. Доказ дека Стивен Кинг не е само добар хорор писател.
Не мрзи...Аман бе веќе луѓе (Zedd) научете се да не ги ставате постерите од имдб, не може тие еmbed
модератори сменете ги ако не ве мрзи, барем на новиве предлози и пишете негде на видно место нешто како совет да бараат постери на друго место

btw
hipster

Одбил да се појави во Inside Actors Studio.Интересна работа, седнав да барам интервјуа со Даниел Деј Луис. Како да барате непостоечка личност, толку тешко можете да го најдете на интервју тоа чудо едно. Башка не бил ни гостин во Inside The Actors Studio, барем јас не можам да го најдам во епизодите.
Премногу слични вкусови имаме понекад, Даниел ми е у топ3 актери, ме мрзи да се цитирам пред појманемамколку време за да излезам кул. Соработката со Jim Sheridan кине, in the name of the father, my left foot.. филмишта. There will be blood не треба ни спомнување, башка колку е способен за трансформација.. еднсотавно - актериште!
Инаку не верувам дека се смета за потценет актер. Си е таму каде што заслужува.А за интервјуата појма немам.
![]()