Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Она што ви пречи/ни пречи на сите во филмот, освен крајот, е нереалноста.
Не можеш да правиш реални Бетмен филмови, демек без superpower villains, а од друга страна такви пропусти во сценариото да направиш и да очекуваш дека ќе пројде тоа.

Еве ви еден чист пример кој гледам не го спомна никој досега - првиот скок на Бетмен во затворот беше од место. ОД МЕСТО. Па добро бе мајкуму, таа ретарда ли ќе го спасува Готам после?

Искрено не знам дали Нолан немал време или намерно не трола со сите ретардирани работи, за да види дали воопшто мора да се мачи во иднина и да ги размислува своите филмови...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Она што ви пречи/ни пречи на сите во филмот, освен крајот, е нереалноста.
Не можеш да правиш реални Бетмен филмови, демек без superpower villains, а од друга страна такви пропусти во сценариото да направиш и да очекуваш дека ќе пројде тоа.

Еве ви еден чист пример кој гледам не го спомна никој досега - првиот скок на Бетмен во затворот беше од место. ОД МЕСТО. Па добро бе мајкуму, таа ретарда ли ќе го спасува Готам после?

Искрено не знам дали Нолан немал време или намерно не трола со сите ретардирани работи, за да види дали воопшто мора да се мачи во иднина и да ги размислува своите филмови...
И кога успеа беше без залет.

Инаку до сите што следат све ново по торенти, скокнете го The Odd Life of Timothy Green (2012). Просек филм, застарен вид на хумор, без некоја поента онака, класика фамилијарен филм.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И кога успеа беше без залет.
i toa pazi, zborime za batman... batman cant make that jump...

fuckin leonidas can, batman cant...

i dont care if he is hurt, or his "spirit is broken" (ako i voopshto postoi takvo neshto za mashko), he is fuckin batman, i so skrsheni noze treba da go skokne toa... ebati filmot glup...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ката ме изненади во Total Recall.....ако се потрудела знаела и да одглуми асално, не само газот да и биде во преден план цело време.

Kajgana Shop

На врв Bottom