- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 2.174
- Поени од реакции
- 3.729
go gledashe toj gejskiot cinema paradiso i stail na FB mu dava ocenka 9 od mozhni 10 boda... povrativ.
Роботска грешка, не си ти крив, такви филмови гледашgo gledashe toj gejskiot cinema paradiso i stail na FB mu dava ocenka 9 od mozhni 10 boda... povrativ.
boda... we need points.Роботска грешка, не си ти крив, такви филмови гледаш![]()
next->Hero (2002), House of Flying Daggers (2004)Го гледав Притаен Тигар , Скриен ЗМАЈ за викендов. Доста интересно филмче, па арно напраиле што му дале оскар , шо .
Туку ме изненади бе сценета кога се бореа овој Црниот Ветар ли како се викаше со главната хероина , као демек се бореа , се тепаа , и од едно време љубав се роди , и шо да видам следниот кадарЕееј си викам , и Кина напредува мајка му стара .оп , типацов руката ја спуштил у гаќите на женскава
Е ова.....трагично беше, посебно горе на кровот кога се тепаа заедно со Кетвомен, абе шта да ти расправам.Она што ме излуди во Бетмен, беше моментот што од 10 можни тепачки во сите имаше најмалце по 5 наоружани, ( од 15 можни) кои за тие 10 секунди додека бетмен ги дробеше, не успеаа да пукнат ни еден единствен куршум, па после тоа авионот или што и да беше бет-плејн, кога се спушти ниско и леташе над колите кои ги земаа бандитите, онака се усмеруваат топовите кои беа вградени на нив и верувале или не успеаа од 1 метар да го промашат, буквално 1 метар над нив леташе! 3 пати по ред промашија нешто што е над 10 метри во дијаметар!
Па да не збора кога се судрија џандарите со битангите на улицата, пукаат топовите од колите, ид од толпа од едно 2000 + џандари, им гаѓаат 2 метра пред нозепа историскиот момент, кога седиш затворен толку време без храна и вода, искачаш надвор и идеш да се тепаш, - гинеш, и тоа еден куп џандари, како ништо да не било, онака искачаат од под земја, и идат да се тепаат, идеално чисти униформи нема гајле бе проблем ли е.
YEA RIGHT!
тоа дека мајкл шин глуми