Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.

Го немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.

Шварци пак едно актериште.. :icon_lol:

Во сите филмови ли глуми терминатор? Facial expressions = мртов коњ. Вред е за бодибилдерски филмови ама ако правиме муабет за глума глума Фарел > Шварци.

Добра комедија со многу комични сцени.
Па да, каква комедија би била без комични сцени :)

Во сите филмови ли глуми терминатор? Facial expressions = мртов коњ. Вред е за бодибилдерски филмови ама ако правиме муабет за глума глума Фарел > Шварци.
Што е важна глумата, кога акционите филмови отидоа по ѓаволите. Актерите кои глумеа во акциони филмови во 80-те за денешниве се како суперхерои.
Тогаш: Шварци, Сталоне, Мел Гибсон, Курт Расел, Жан Клод, Брус Вилис, Стивен Сегал и Сигурни Вивер! :)
Денес: Шиа лa Беуф, Том Круз, Киану Ривс, Анџелина Џоли, Мила Јовович, Тоби Мегваер...

Да не беше Кристиан Бејл уште со Еквилибриум немаше да видиме лик што заслужува да биде во акционен филм...

Епа Total Recal едно фацијални изрази шо треба. Оди пукај, тепај се, мавај, крши.
Не глуми во некоја тешка драма па да мора фацијални изрази да има. Доста му е фацата I`ll be back.
И баш поради тоа шо ми фалат тие стари акции какo Terminator, Cobra, Die Hard, Escape from L.A. и слични Expendables колку и да е слаб, кај мене ќе биде просек по секоја логика. Колку и да се стари и паднати во форма за денешниве се измислени.
Стетман можеше да стане новиот акционен хит, ама толку мутави филмови снима, во сите е едно исто се работи, на ниту еден не се сеќавам на крајот, ниту пак знам шо точно се работело.

TFDRs.jpg

Kaj да најдам ДВД филмови со наш(српски или хрватски) :) превод, му требаат на едно другарче.....please help :)

Јас го гледам и мене мн ми направи мерак ептен интересно филмче дури според мене мозе и подобро да е од стариот Колин е подобар актер од Шварци и го бидува за вакви филмчиња
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 00:28 ---
Видов дека прашувате за Looper според мене филмче што вреди да погледне Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis двајцата се ехтра посебно Брус нема бадасс како него коа станува збор за акција :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Поради хејтот кој Total Recall го доби секаде на интернет, мислев да не го гледам. Откако се изнервирав од филмот кој го гледав претходно, сакав да одморам малку, видов wot пишал дека овој новиот не е лош и го симнав. И да, не е лош, ни приближно не е колку што го прават. Очекував акција, ефекти, Кејт Бекинсејл (she can hunt me down anytime she wants), и тоа и го добив.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Обично му го контам сарказмот, освен ако не преминал на друго ниво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom