Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.
Па да, каква комедија би била без комични сцениДобра комедија со многу комични сцени.
Што е важна глумата, кога акционите филмови отидоа по ѓаволите. Актерите кои глумеа во акциони филмови во 80-те за денешниве се како суперхерои.Шварци пак едно актериште..
Во сите филмови ли глуми терминатор? Facial expressions = мртов коњ. Вред е за бодибилдерски филмови ама ако правиме муабет за глума глума Фарел > Шварци.
Би била како Jack and Jill.Па да, каква комедија би била без комични сцени![]()
Епа Total Recal едно фацијални изрази шо треба. Оди пукај, тепај се, мавај, крши.Шварци пак едно актериште..
Во сите филмови ли глуми терминатор? Facial expressions = мртов коњ. Вред е за бодибилдерски филмови ама ако правиме муабет за глума глума Фарел > Шварци.
Јас го гледам и мене мн ми направи мерак ептен интересно филмче дури според мене мозе и подобро да е од стариот Колин е подобар актер од Шварци и го бидува за вакви филмчињаГо немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.