Шварци пак едно актериште..Го немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.
Па да, каква комедија би била без комични сцениДобра комедија со многу комични сцени.
Што е важна глумата, кога акционите филмови отидоа по ѓаволите. Актерите кои глумеа во акциони филмови во 80-те за денешниве се како суперхерои.Шварци пак едно актериште..
Во сите филмови ли глуми терминатор? Facial expressions = мртов коњ. Вред е за бодибилдерски филмови ама ако правиме муабет за глума глума Фарел > Шварци.
Би била како Jack and Jill.Па да, каква комедија би била без комични сцени
Епа Total Recal едно фацијални изрази шо треба. Оди пукај, тепај се, мавај, крши.Шварци пак едно актериште..
Во сите филмови ли глуми терминатор? Facial expressions = мртов коњ. Вред е за бодибилдерски филмови ама ако правиме муабет за глума глума Фарел > Шварци.
Јас го гледам и мене мн ми направи мерак ептен интересно филмче дури според мене мозе и подобро да е од стариот Колин е подобар актер од Шварци и го бидува за вакви филмчињаГо немам гледано новиов, ама ако го рамните Шварци со Колин Фарел и ако сакате овој вториов да го стаса првиот во изведбата па и општо римејков ако очекувате да биде подобар, не ни го пуштајте, факт е дека нема да биде подобар.