Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Мојот логичен заклучок е дека бене е саркаситчен, вот го сфатил и лајкнал а мац не е глуп и најверојатно сфатил и го лајкнал онака без врска.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:cuc:

П.С. Неколку недели пред мак. премиерата на SkyFall еве слики од Бонд девојките некогаш и сега:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.627
:cuc:

П.С. Неколку недели пред мак. премиерата на SkyFall еве слики од Бонд девојките некогаш и сега:
Аман! :)
Една слика за ослепување и една долга 3 километри. Ги ставив во спољер, ме оќоре :)

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Еве го сајтот на кој можете да го прочитате сценариото на вашиот омилен филм...јо пис нига

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Па океј филм ми беше Looper. Филм4е, за тепање време. Очекував ептен потапа филм ради негативните коментари неколку страни поназад.* :)

JGL е одлично испаднат како млада верзија на Брус Вилис. Добро го “потсредиле“ а и он одлично си го сработил својот дел.

*у секој случај не заслужува 8ца, колку што има моментално на имдб

ќе заборавев, драга Емили, плава си поубава! :love:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Zooey Deschanel и Rashida Jones млади... неќете.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Total Recall - не е лош како stand alone (ако не правиме споредба) филм за тепање време, но оригиналот секогаш ќе ми биде омилен, Шварци си е Шварци. Дали некој друг примети дека дистопискиот свет во филмов потсеќа на Blade Runner? Изглеа само кинески квартови опстојуваат во иднината.:D

И пошто немав појма освен Colin Farrell кој друг глуми во филмот на крајот српрајз - Walter White без мустаќ!

Kajgana Shop

На врв Bottom