Па види.. Кум имаше околу 7-8 гласови во темата култни што не ви се допаѓаат. Парфем само 1.Споредба на место, Кум со парфем![]()
Споредба книга-филм. Погоре Anon кажа дека грешка сте правеле што читате книги пред да гледате филм.Споредба на место, Кум со парфем![]()
Па види.. Кум имаше околу 7-8 гласови во темата култни што не ви се допаѓаат. Парфем само 1.![]()
јеПа види.. Кум имаше околу 7-8 гласови во темата култни што не ви се допаѓаат. Парфем само 1.![]()
The argument is mine!Добар си.
Мислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...Не сум го гледал Прометеј, има некој линк со добра слика да дадe![]()
Хахахах може да е глуп ама приказната ме интересира,дали е за Енки и брат муМислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...![]()
Ма јок бе... Добро ако земеш тоа како било во приказнава со енки... ако не се лажам едниот брат бил за човештвото и го сакал... а другиот бил против да се уништи... да или грешам...?Хахахах може да е глуп ама приказната ме интересира,дали е за Енки и брат му![]()
Не да се уништи директно ама одоколуМа јок бе... Добро ако земеш тоа како било во приказнава со енки... ако не се лажам едниот брат бил за човештвото и го сакал... а другиот бил против да се уништи... да или грешам...?
Сум ги читал одамна овие Енки и менки али сум ги заборавил деталите...![]()
Епа тогаш можда и има малце допирни точки со филмот...Не да се уништи директно ама одоколу
Тој уништувачот е уствари богот од библијата хахахх
Не да се уништи директно ама одоколу
Тој уништувачот е уствари богот од библијата хахахх