Па види.. Кум имаше околу 7-8 гласови во темата култни што не ви се допаѓаат. Парфем само 1.Споредба на место, Кум со парфем
Споредба книга-филм. Погоре Anon кажа дека грешка сте правеле што читате книги пред да гледате филм.Споредба на место, Кум со парфем
Па види.. Кум имаше околу 7-8 гласови во темата култни што не ви се допаѓаат. Парфем само 1.
јеПа види.. Кум имаше околу 7-8 гласови во темата култни што не ви се допаѓаат. Парфем само 1.
The argument is mine!Добар си.
Мислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...Не сум го гледал Прометеј, има некој линк со добра слика да дадe
Хахахах може да е глуп ама приказната ме интересира,дали е за Енки и брат муМислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...
Ма јок бе... Добро ако земеш тоа како било во приказнава со енки... ако не се лажам едниот брат бил за човештвото и го сакал... а другиот бил против да се уништи... да или грешам...?Хахахах може да е глуп ама приказната ме интересира,дали е за Енки и брат му
Не да се уништи директно ама одоколуМа јок бе... Добро ако земеш тоа како било во приказнава со енки... ако не се лажам едниот брат бил за човештвото и го сакал... а другиот бил против да се уништи... да или грешам...?
Сум ги читал одамна овие Енки и менки али сум ги заборавил деталите...
Епа тогаш можда и има малце допирни точки со филмот...Не да се уништи директно ама одоколу
Тој уништувачот е уствари богот од библијата хахахх
Е ајде де прво напрај нешто па после ај не ми се свиѓа уништи го... а демек змијата(Гаолот) е добриот брат кој му помогнал на човекот да развие свест и да се тргне од ропството на овој бог... Или грешам пак...?Не да се уништи директно ама одоколу
Тој уништувачот е уствари богот од библијата хахахх