OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
Мислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...Не сум го гледал Прометеј, има некој линк со добра слика да дадe![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...Не сум го гледал Прометеј, има некој линк со добра слика да дадe![]()

Хахахах може да е глуп ама приказната ме интересира,дали е за Енки и брат муМислам дека уште не е излезен во добра слика... Али мене лично глуп ми беше филмот...![]()

Ма јок бе... Добро ако земеш тоа како било во приказнава со енки... ако не се лажам едниот брат бил за човештвото и го сакал... а другиот бил против да се уништи... да или грешам...?Хахахах може да е глуп ама приказната ме интересира,дали е за Енки и брат му![]()

Не да се уништи директно ама одоколуМа јок бе... Добро ако земеш тоа како било во приказнава со енки... ако не се лажам едниот брат бил за човештвото и го сакал... а другиот бил против да се уништи... да или грешам...?
Сум ги читал одамна овие Енки и менки али сум ги заборавил деталите...![]()
Епа тогаш можда и има малце допирни точки со филмот...Не да се уништи директно ама одоколу
Тој уништувачот е уствари богот од библијата хахахх

Не да се уништи директно ама одоколу
Тој уништувачот е уствари богот од библијата хахахх
Е ајде де прво напрај нешто па после ај не ми се свиѓа уништи го... а демек змијата(Гаолот) е добриот брат кој му помогнал на човекот да развие свест и да се тргне од ропството на овој бог... Или грешам пак...?
Не е зортЕпа тогаш можда и има малце допирни точки со филмот...
Ама незнам дали сакаш да ти ги откријам ќе ти го расипам филмот
......нека, ќе го гледам пораките околу вистината зачестија преку филмовиве.....што им е целта не разбирам.Хахахх не бе, пердувестата змија е Енки(Еа-Земја) он е креаторот со сестра му Нинхурсаг, али грешката е во генетскиот инжинеринг нешто, па Ану го става Енлил(Јахве) како главен на планетава.Е ајде де прво напрај нешто па после ај не ми се свиѓа уништи го... а демек змијата(Гаолот) е добриот брат кој му помогнал на човекот да развие свест и да се тргне од ропството на овој бог... Или грешам пак...?
![]()
Епа да има поврзаност со филмот... ај глеј го па кажи импресии твој, баш ме интересира бидејки ти си поупутен во овие боговиве...Не е зорт......нека, ќе го гледам пораките околу вистината зачестија преку филмовиве.....што им е целта не разбирам.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 01:17 ---
Хахахх не бе, пердувестата змија е Енки(Еа-Земја) он е креаторот со сестра му Нинхурсаг, али грешката е во генетскиот инжинеринг нешто, па Ану го става Енлил(Јахве) како главен на планетава.
Го симнав и изгледав Snow White and the Huntsman, излезен е во DVD/Blu-ray по торенти. Мислев дека ќе биде посериозен по трејлерот али испадна досаден и детски (what was I thinking?). Девојчено од Twilight колку не знае да глуми јао, еден исти game face има за секоја сцена...
Не е ептен лош, има убави пејсажи и добра костимографија. На тинејџерите најверојатно ќе им се допаднe.
Истата фаца за секоја пригода, ко Стивен Сегал и Чак Норис е

Ај сега да се извиниш на целата светска популација што ги стави во иста реченица со чупето.![]()

Го немам гледано овој со Кристенче, ама другата Снежана е мисица за оваа!!!Па и другата снежана не беше подобро, со тоа несредените веѓи.. ugh.