Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.292
Абе ако други го спомнуваат фактот дека е различен кога рецензираат,не мора и ти:pos:..не ми треба водич за рецензии.
Глупата раја го сака филмот ради журката,не ради тоа што е снимано во тој стил,или дека актерите одглумиле добро и дека им е прв филм.Нит чуле нит ги боли кур за тоа.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Се мислев дека сакате различно па пробувам да ви го „продадам“ филмов со тоа дека е различен ама не можам со вас премногу сте паметни :D

Srsly, we should feel bad

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Абе ако други го спомнуваат фактот дека е различен кога рецензираат,не мора и ти:pos:..не ми треба водич за рецензии.
Глупата раја го сака филмот ради журката,не ради тоа што е снимано во тој стил,или дека актерите одглумиле добро и дека им е прв филм.Нит чуле нит ги боли кур за тоа.
Jas sum od glupata raja i nema da go gledam filmot voopshto. Ti kazhi mi zoshto gledash filmovi, za da polagash ispiti na faks?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.292
Jas sum od glupata raja i nema da go gledam filmot voopshto. Ti kazhi mi zoshto gledash filmovi, za da polagash ispiti na faks?
Не..глеам за да ми е интересно,или за да утепам време. Филмов не ми беше интересен,дури на момент и глупо се осеќав коа го глеав...Од кај тоа дека глеам за да полагам испити на факс?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не..глеам за да ми е интересно,или за да утепам време. Филмов не ми беше интересен,дури на момент и глупо се осеќав коа го глеав...Од кај тоа дека глеам за да полагам испити на факс?
Pa ako tebe ne ti e interesen ili na momenti se osekashe glup ne znachi deka filmov e neinteresen i glup, neli? <3

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Хахаха, јас не го сакам Idiocracy, јас го обожавам. :icon_lol:

Сепак уживав и во Project X, баш ми беше еntertaining, a штом филм, било комедија, било хорор, ми го поседува вниманието, според мојата книга е добар филм.

Ако ви го продале како #1 комедија, сами сте криви поради очекувањата.

This discussion sucks and you should feel bad.
Мене не ми беше тоа зборот. Јас се насмеав на тоа, дека бил комендија број 1. Јас не барав никаков трилер со непредвидлив крај, затоа што знаев што можам да очекувам од филмот. Тоа што го очекував/барав и го добив. Значи јас не викам дека филмов е најлош на сите времиња.
Се надевам се разбираме :)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Абе ај ако сака некој да ми го каже филмот завчера вечерта околу 1 што играше на Мтв 1 со тој пливачот што ја прцаше другарка му на девојка му па оваа после го местеше и што ти не :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Знам дека има тема за актери на тапет, ама за тој што сакам да дискутирам нема сеуште така да ќе пишам овде. Доколку има соодветна тема закачете го таму постов.
John Cusack. Ме интересира вашето мислење за овој тип.
Од моја гледна точка ми изгледа како тип кој ич не се замара во филмовите. Барем од оние кои до сега ги гледав не покажува ништо ново туку си тера некоја негова универзалка за сите филмови, без да смени нешто во глумата. Тоа па тоа. Е сега може не сум гледал повеќе филмови од него, па дојдов до овој заклучок, така да слободно поправете ме.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Aко некој рецензира 3 филма од кои еден е срање, а другите два добри, му ставаш лајк на постот или не? :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.216
Aко некој рецензира 3 филма од кои еден е срање, а другите два добри, му ставаш лајк на постот или не? :D
Ако е форумџика, да :oops: ако не, не! :нинџ:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ме интересира дали е добар филмот The talented Mr Ripley ако на некој му е гледан. Финтата е што нема ниту еден асален торент да го симнам, па така да ми преостанува да го симнам блу реј од 8 гигабајти кој фунцкионира. Па кажете ми дали е вреден филмот за толку потрошен сообраќај:D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Ме интересира дали е добар филмот The talented Mr Ripley ако на некој му е гледан. Финтата е што нема ниту еден асален торент да го симнам, па така да ми преостанува да го симнам блу реј од 8 гигабајти кој фунцкионира. Па кажете ми дали е вреден филмот за толку потрошен сообраќај:D
филмот во главно е добар, солиден за мене но ништо посебно
дефинитивно нема потреба од 8 гига бајти блу реј верзија
на пајрат беј пиши ripley, подреди ги по сидери и има еден двд рип со 150 сида, и 720p brrip од YIFY(кој е познат по најдобар квалитет за најмалце мегабајти) со 36 сида
би го симнал вториов

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
филмот во главно е добар, солиден за мене но ништо посебно
дефинитивно нема потреба од 8 гига бајти блу реј верзија
на пајрат беј пиши ripley, подреди ги по сидери и има еден двд рип со 150 сида, и 720p brrip од YIFY(кој е познат по најдобар квалитет за најмалце мегабајти) со 36 сида
би го симнал вториов
Супер, се симна за неполн пола час, и превод дури има за снимкава.
Фала.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom