zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.443
- Поени од реакции
- 6.116
Финтава демек не го знајме Срѓана ние па треба некој да ни го претстави:kesa:.
ОБАВЕЗНО да се гледа Тетовирање - според мене најдобриот македонски филм .Го имам гледано едно 20 пати и секогаш ми е интересен повторно да го пуштам.Дали некој го гледал нашиот македонски филм Тетовирање?
Ве молам дадете свое мислење за филмов ако го имате гледано, дали вреди да го барам на нет.
Доколку сакате дадете свое мислење за македонскиот филм воопшто, некоја препорака за гледање, зошто не гледам ниедна рецензија за добри македонски филмови.А сигурно е дека ги има.:smir:
Добив премногу вакви препораки за овој филм, се разбира дека ќе го гледам. Освен легендарните Пред дождот и Прашина ништо не ми останало онака за паметење од македонските филмови.ОБАВЕЗНО да се гледа Тетовирање - според мене најдобриот македонски филм .Го имам гледано едно 20 пати и секогаш ми е интересен повторно да го пуштам.
Трагикомедија ми изгледа Тетовирање - има многу хумористични сцени , цитати кој остануваат во глава засекогаш и убаво доловена поента за тоа време кога е сниман.Па може да кажам и еден од најдобрите филмови воопшто што сум ги гледал.
Глумата исто така е на највисоко ниво ... мора да се гледа филмов.
Исто така и Буре Барут би ти го препорачал од Мак.продукција.
Па најмногу ради тоа се радувам,^ И тоа Ридли Скот режисер уфффф има да биде јако а и редно време беше за уште едно продолжение :tv:
По Пред Дождот најдобар македонски филм е дефинитивно Збогум на 20тиот век. Филм кој секогаш наново се доживува колку пати и да го гледаш.Добив премногу вакви препораки за овој филм, се разбира дека ќе го гледам. Освен легендарните Пред дождот и Прашина ништо не ми останало онака за паметење од македонските филмови.
Имаме талент, но немаме финансии за да ја воздигниме филмската уметност на ниво. Со толку обожаватели на филмови кај нас, мислам дека заслужува.