Oppenheimer has a production budget of $100 million and an equal marketing budget.Нема да ги извадат парите да ги платат сите овие актери лол.
Сите модерни холивудски филмови имаат буџет за рекламирање колку што коштала продукцијата.Oppenheimer has a production budget of $100 million and an equal marketing budget.
Која случајност, и јас го гледав денес. Мене ми беше одличен. Дури би рекол заедно со The Batman најдобар филм од 2022 што го гледав до сега.Сакав нешто ново после долго време да пуштам и го изгасив после 40 минути .. тоа е Bullet Train(2022)
Верувам ова е ок филм ако се ти е преку глава и си полупијан или надуван и не ти пречи турлитава како главно јадење.
На прв впечаток има се шо би посакал- брз расплет,стил,акција но сето тоа испаѓа дека е премногу,пре-продуцирана инспирација,премногу натрупани флешбекови,одлични сетови но не е тоа поентата,натрупана акција ака кил бил со микс од гај ричи со слаб хумор..можеби и тоа е визијата на режисерот ама не верувам дека ја погодил целта во центарот
Најголемиот проблем ради шо го изгасив не го пишав,филмот изгледа одлично но ниеден лик не ме убеди во веростојноста дека он е тоа што глуми дека е.Која случајност, и јас го гледав денес. Мене ми беше одличен. Дури би рекол заедно со The Batman најдобар филм од 2022 што го гледав до сега.