- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.365
- Поени од реакции
- 84.596
ја ни кецот сеуште не сум го гледал
ја ни кецот сеуште не сум го гледал
Да ја сменам темата од умрени.... Top Gun: Maverick
10/10
Се сомневав дека ќе биде квалитетен кога прават продолжение после толку години, ама полн погодок!
Другите НАГРАДИ се небитни Шонче. Заборавив дека понекогаш мора да се нацрта за да се сфати на што се мисли.Корееда Хироказу и браќата Дарден се небитни? Ок.![]()
Те сконтав што кажуваш срц, немој толку butt hurt да бидеш. Толку остро на обична зезанција што не си ги пишал сите информации?!Другите НАГРАДИ се небитни Шонче. Заборавив дека понекогаш мора да се нацрта за да се сфати на што се мисли.По твојата логика, дека и Кроненберг, и Гронинген, и Мунгиу, и Серебреников... се битни, требаше да спомнам дека не освоиле награда?
А, и btw - Корееда не освои никаква награда, актерот во неговиот филм освои. А тој дали е битен или не, не знам, просветли ме.
Кога одиш со клизаќи, потруди се барем да си ги обуеш копачките.![]()
Кога истото што го пиша ти би го пишале некои други ликови од форумот, верувај дека не би реагирал исто, зашто во тој случај тоа би го сметал за „обична зезанција“. Твоите зајадливи коментари се се, само „обична зезанција“ не. Проблемот е перцепцијата која еден човек ја има за друг во виртуелен простор. Прост пример: на @Filip Telford јас не би му се налутил дури и не знам какви навреди да упати директно кон мене, иако лично не го знам, но мојата перцепција за него е дека е таков, зајадлив, така се однесува кон сите, и никогаш не би му замерил за ништо, како што верувам дека и он не би замерил доколку со ист аршин му вратам. Да не зборам тука за луѓе со кои се знам лично и надвор од форумов. Но сосема поинаку е кога човек како тебе со кој ем не се знаеме лично, ем те сметам за сериозна личност, а не некој кој е тука само за да се зеза. Затоа не можам да прифатам такво мислење како „обична зезанција“. Ај ова не е ништо, имаше многу поексплицитна ситуација со друг член кој директно ми се пожали за твоја навреда упатена кон него, која што, исто така, ако некој друг ја кажеше, ќе беше сфатена како шега. Таков впечаток си ни оставил, на сериозна личност, затоа сериозно те сфаќаме.Толку остро на обична зезанција што не си ги пишал сите информации?!
На 14 јули излегува серија на НетфликсКо дете ги имав гледано Resident Evil и Resident Evil: Apocalypse, па ги репризирав викендов за да ги изгледам и останатите 4 делови. Ох, кое разочарување. Првиот дел ми беше останат во сеќавање како добар филм, далеку од хорор ама како целина ми се свиѓаше филмот. Секој нареден дел полош и полош, таман си мислиш нема теорија да допре ново дно, и ете. Приказната милион дупки, визуелните ефекти ко да се правени од некое дете во пеинт. Овој режисеров Пол Андерсон му имам и други филмови гледано и не знам како уште егзистира во Холивуд.
Од гејмерски аспект приказната беше мадафака и заслужуваше подобра изведба тука. Мини серија од некој поасален режисер сигурно ќе беше подобро, ама ете. И да, Мила Јовович е срце![]()