- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.331
- Поени од реакции
- 84.514
а вчера друг Индијана давааНа Фокс иде Индијана Џонс и Светиот Грал,
а вчера друг Индијана давааНа Фокс иде Индијана Џонс и Светиот Грал,
Другар ти бил во право, колку што ме држи сеќавање на срањево.проесечен е филмот, тројче
можно е да сум му дал околу 7-8 пошо ми беше нормален филм од Линч, шо не е честа ствар
океј не знам зошто не ми е во гледани на имдб.... зар го иам глеано пред повеќе од 10 години (односно пред да почнам да бележам)?
а се сеќавам и на м0абет со другар дека филмов ја сум го сметал за нормален а не бил нормален
Може да беше истиот. Не го гледав, само видов дека и предходниот ден даваа Индијана Џонс филм.Да не беше овој?
Секој ден даваат по еден, различенсамо видов дека и предходниот ден даваа Индијана Џонс филм.
Не знам за хемија дали има бољи, ама од цел тој серијал што го гледав прв пат пред едно 10 години ми има останато у сеќавање дека делот со Шон Конери е најдобар.На Фокс иде Индијана Џонс и Светиот Грал, сакам да кажам дека хемијата што ја имаат Харисон Форд и Шон Конери ретко се гледа по други филмови. Можеби само и Гудман, Бушеми и Џеф Бриџис во Big Lebowskи... Али тие се тие два филма на кои ми текнува моментално, нема други барем за мене
Мене првиот ми беше најдобар.Не знам за хемија дали има бољи, ама од цел тој серијал што го гледав прв пат пред едно 10 години ми има останато у сеќавање дека делот со Шон Конери е најдобар.
Ja u zendaya se zaljubiv od euphoria, ja ima na hbo.@Джонтра Вохохолта вчера го глеав спајдермен. Си ги повлекувам зборовите за Зендаја. Подобар впечаток ми остави од Dune.
За Euphoria зеде и ЕМИ за главна женска улога во драмска серија со што стана најмладиот добитник на ЕМИ во историјата. А ги победи една Оливија Колман за The Crown, Лора Лини за Ozark и Џенифер Анистон за The Morning Show.Ja u zendaya se zaljubiv od euphoria, ja ima na hbo.
Koe prekrasno junkie bese.