Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
проесечен е филмот, тројче :D
можно е да сум му дал околу 7-8 пошо ми беше нормален филм од Линч, шо не е честа ствар
океј не знам зошто не ми е во гледани на имдб.... зар го иам глеано пред повеќе од 10 години (односно пред да почнам да бележам)?
а се сеќавам и на м0абет со другар дека филмов ја сум го сметал за нормален а не бил нормален

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.179
Поени од реакции
10.178
проесечен е филмот, тројче :D
можно е да сум му дал околу 7-8 пошо ми беше нормален филм од Линч, шо не е честа ствар
океј не знам зошто не ми е во гледани на имдб.... зар го иам глеано пред повеќе од 10 години (односно пред да почнам да бележам)?
а се сеќавам и на м0абет со другар дека филмов ја сум го сметал за нормален а не бил нормален
Другар ти бил во право, колку што ме држи сеќавање на срањево. :cautious:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.179
Поени од реакции
10.178
На Фокс иде Индијана Џонс и Светиот Грал, сакам да кажам дека хемијата што ја имаат Харисон Форд и Шон Конери ретко се гледа по други филмови. Можеби само и Гудман, Бушеми и Џеф Бриџис во Big Lebowskи... Али тие се тие два филма на кои ми текнува моментално, нема други барем за мене :D
Не знам за хемија дали има бољи, ама од цел тој серијал што го гледав прв пат пред едно 10 години ми има останато у сеќавање дека делот со Шон Конери е најдобар.

Скоро го гледав пак првиот дел што се дешава во Египет и не ме воодушеви, треба да ги прегледам и вториот и третиот.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.331
Поени од реакции
84.514
Не знам за хемија дали има бољи, ама од цел тој серијал што го гледав прв пат пред едно 10 години ми има останато у сеќавање дека делот со Шон Конери е најдобар.
Мене првиот ми беше најдобар.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
Ја од тука ја знам, со 16 години во танц со ѕвездите, глумица у некоја дизни серија или слично у тоа време

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.096
Поени од реакции
37.546
Ja u zendaya se zaljubiv od euphoria, ja ima na hbo.
Koe prekrasno junkie bese.
:love:
За Euphoria зеде и ЕМИ за главна женска улога во драмска серија со што стана најмладиот добитник на ЕМИ во историјата. А ги победи една Оливија Колман за The Crown, Лора Лини за Ozark и Џенифер Анистон за The Morning Show.

Мене ми беше срценце тука:

• Љубов
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom