џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.401
- Поени од реакции
- 25.262
ИЛИЈА ти си?Normalno ne si ni slusnal za filmov kako prvoEpa od sega vakvi postovi ke dobivate...
ИЛИЈА ти си?Normalno ne si ni slusnal za filmov kako prvoEpa od sega vakvi postovi ke dobivate...
Моќен филм ! Впрочем сите на Акира се моќни, поготово Seven Samurai. овој погледни го.YOJIMBO
Филм режиран од легендарниот Акира Куросава во кој главна улога толкува истотака легендарниот Тоширо Мифуне .Инаку филмов е мајка и татко на Last man standing
Самурај без госпдар (Ронин) скитајќи низ Јапонија преживувај ден за ден, патот го носи во едно село во кое две локални банди водат сурова битка за превласт. Тој одлучува да се придружи на едната страна , меѓутоа тој има свои поинакви намери.
Каде тоа дека бил педер? Дали флешбекот каде што ебава пичка доги стајл, или кога се обиде да дрка на плејбој дур гледа женско? Кое од овие беше показател дека е геј? Не може туку така да нагаѓаш дека е педер само заради простата скрипта.Тој не стана онака геј. Гледаш дека цело време збореше за пи*ки, тоа му беше као техника да се прикрие дека е геј цел живот.
--- надополнето: Jun 18, 2011 6:04 PM ---Абе ти викам имало вакви вистински експерименти, ова вистина се дешавало.
Сликава е од некој најнов филм што се снима сеуште или?Види види ти трансформација...
Патем ѕирнете му ја официјалната страна. Добро е направена. Досега бар јас немам наидено на вакво нешто.
Да, сликата е од најновиот филм на Круз. Филмот е за некаква си рокенрол ѕвезда, а покрај него се појавува и Алек Болдвин. Ама сирот он, ич не личи на рок ѕвезда.Сликава е од некој најнов филм што се снима сеуште или?
Па богами со HTC в рака.Да, сликата е од најновиот филм на Круз. Филмот е за некаква си рокенрол ѕвезда, а покрај него се појавува и Алек Болдвин. Ама сирот он, ич не личи на рок ѕвезда.
И дечкото/мажот на грдата Кејти Пери.Филмот се вика Rock of Ages и Том Круз го игра рокерот Stacee Jaxx.
Јас го планирам вечер него.И дечкото/мажот на грдата Кејти Пери.
Него, го гледаше некој Sucker Punch?
се насетуваше дека ќе испадне така, барем од 2 причиниКаде тоа дека бил педер? Дали флешбекот каде што ебава пичка доги стајл, или кога се обиде да дрка на плејбој дур гледа женско? Кое од овие беше показател дека е геј? Не може туку така да нагаѓаш дека е педер само заради простата скрипта.
Ја чекам ја Darling, ја поканив заедно да го гледаме, ме игнорира.Него, го гледаше некој Sucker Punch?
Ме интересира кои се тие што го оцениле убаво , пошто филмов е многу глуп, доволно е 15-20- мин. за да се увериш у тоа. Лоша глума, приказна, ликови, итн...Ја чекам ја Darling, ја поканив заедно да го гледаме, ме игнорира.
Нашиве убаво го оценуваат, а други ревјуа низ нет што читав докај 6-ка му даваат. У watchlist ми е одамна, али незнаев дека излегол на убава снимка. Ти се дискутира или сакаш да те убеди некој да го пуштиш? : )