Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.736
- Поени од реакции
- 27.727
wow браво, едитна, средни прсти насекадеАј погледни пак.
wow браво, едитна, средни прсти насекадеАј погледни пак.
Се убаво фино лепо, али сите веќе изгледани. Незнам како се излажав за Антинкабл, го изгледав до крај, иначе не гледам пхисопатски и хорори.Еве прво што ми текнува....во тој стил
Војник, открива дека е дел на експериментална владина програма.......со цел да најде бомбаш во воз за 8 минути.....одличен филм
Американски детектив....оди во психијатриска болница....што се наоѓа на островот Shutter каде што треба да направи истражување за бегство на еден убиец од болницата......крајот е вистинско шокирање.
Специјалец треба да успее да извлече информации од терорист.....за бомби поставени на повеќе локации во САД......кои ако експлодираат ќе има огромен број на жртви. Методите на испитување.....се посебни.
Дете кое комуницира со духови......бара помош за тие ситуации од детски психолог.
Види, не сум експерт за зомби филмови, Hardhome ми е омилен . Не знам дали треба да се гушкаат, удираат по стомак или по јајца. Знам дека адреналин во филмов не недостигаше, од некоја причина не ти легнал и тоа е. Општо гледано нервира глумата на корејците во сите филмови, имаат некој ранг на емоции неразбирлив за нас, но овој филм е за опуштено, не е за многу филозофија.Кој закон жити сè. Гледам зомби филм, очекувам адреналин да ме мавне, а не да се чудам зошто се толку глупави ликовиве.
Таткото наместо да го рокне со некоја шипка оној костумисаниот, зеде да го гушка.
Оној ропакон што ја изгуби девојката, си ја стави во скут да ја плаче и си ојде и он. Жива глупост.
Се тепаат со зомбињава, ама само ги удараат по стомак и бегаат ко мали деца. Не ги убиваат, си се шетаат без никаков предмет со кој би се заштитиле...
Shaun of the Dead e оскаровец за филмов.
Не е. Ако за претворање кучешки години во човечки години се користеше *7 или *8, кај азијците е -20.Не е троа старичок за улогата?
Животот е убав.изгледа не сум го укапирал.