Сум. 2 бона и Таско 4ever.Или си?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум. 2 бона и Таско 4ever.Или си?
Родена е како нормална и здрава женаако се прашувавте дали личноста најдесно е жена или не одговорот е едноставен
На ова мислев кога спомнав дека се комплексни филмовите на П.Т Андерсон.Мене многу ми беше добар There Will be Blood. Комплексна приказна е![]()
Само тоа суштеството Шејлин Вудли не знам кои му се спонзори или дали можеби ги маѓепсува на некој начин... Инаку не гледам како некој би ја зел дури и дрво да глуми во неговиот филм. Најнеталентирано суштество за глума во Холивуд! Цел живот една иста улога глуми - Шејлин Вудли. И таа ваљда срање ја одглумува.Хех, еден ден откако и дадоа улога во филмов...го ставила второто видео privateРодена е како нормална и здрава жена
А што е сега и кои се причините за нејзината моментална состојба не би шпекулирал

) наречена "If it's not gay i dont want it" 
А ја па мислиш дека го изгледав видеото од унаказенава именувано "if it's not gay I don't want it"Иначе оригиналното видео беше...песна (сори Анон, не го отворив само тамбнејлот и името го видов) наречена "If it's not gay i dont want it"
![]()

Кај го гледаше? Да не го симнавте и тој? Споделувај, please.Хомо многу лош
Ти си најде ново друштво и ме исклучи мене, а?Вакви работи јавно не.![]()

Ти си најде ново друштво и ме исклучи мене, а?![]()
Тоа не е ништо, јас еднаш ја симнував Spin City тивко полека, од арена, месец и пол ја чекав да се симне. Конечно кога видов 100% во бит торентот, се прерадував, одма скокнав до супермаркет, сок, смоки, грицки, мицки... седнав да ја гледам, за да го слушнам Мајкл Дж Фокс како вика: Добре всички, слушаите...ја овој го купив ако искаш пп, само педерски е што има 2 преводи на самиот филм залепени ,имбецили булгарски хехе

ја овој го купив ако искаш пп, само педерски е што има 2 преводи на самиот филм залепени ,имбецили булгарски хехе
Аха. Пошо ти знаеш за кој торент станува збор и знаеш дека имало две аудио траки.Симињаш VLC media player, инсталираш, десен клик на Audio -> Audio Track и се свичаш од Track 2 (Bulgarian) на Track 1 (English)
Да, од „јас ЕДНАШ од арена бг ја симнував ТИВКО ПОЛЕКА“ може да се заклучи дека тоа на Јо Соно му се сличило во последно време.во последно време не сум сретнал такво нешто
Дека се рачунаат како мини серииLetterboxd знам дека е само за филмови но гледам имаа и серии пример Wandavison,Behind her eyes,Dead Mountain: The Dyatlov Pass Incident зш овие ги има а некои нема?