Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.743
- Поени од реакции
- 18.492
Yay mind blowing.:MadMan:. напиша:Breaking Bad лично за мене е mind blowing во два дена ги изгледав 3-те сезони, ама не е за сечиј вкус
тогаш единственото нешто што ти преостанува е да гледаш стари филмови. Дали ти е гледан Jacobs Ladder?За филмови мислев, серии уште се наоѓаат, ма да се што фатив укинаа, не знам до толку ли сум малер или имам лош вкус... Прво начекав одличен (по мене) сит-ком, The Class, го укинаа по една сезона, уште има народ што плаче по интернетов за серијата. После почнав со Persons Unknown, и тоа отиде јабана одма. Од FF сам се откажав, V ја укинаа, The Event ја укинуваат... Дојде време на строга комерцијализација, ножот ги сече одма, не им даваат ни екстра 5-6 епизоди колку да ја завршат приказната... Ама за серии уште се гледа, па и кога не се топ квалитет, пак е добро...
Ама филмовиве се очај...
wot напиша:Точно. Од оваа и Six Feet Under нема потешки драми-серии. А Iosono бара динамичност во серија, или барем некое поглавно дејствие околу кое ќе се ориентира раскажувањето на приказната. Јес да е фан на драми како филмови, ретко го имам видено во тема за драма серија. Од мене предлог, и оваа е на мода ако сакаш серија предлог, Californication. Фузија од ситком, драма, реалити тв, глума, музика опака и се потребно за квалитетна серија.
За филмови, наебавме..
Не е баш драма BB, има доста акција/тензија во неа, крими драма би му дошло, сепак е доста интересна и пред се Coolness factor 10/10, Jessi + Walt - epic win!