- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.647
- Поени од реакции
- 6.487
Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи. 

Под „да доцни сликата“ подразбираш да не е синхронизирано аудиото со видеото?Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи.![]()
Не е лош, не е ни којзнае што, ама е предолг искрено. Не знам што повеќе да ти кажам од ова ако не ти е гледан.Го гледавте Doctor Sleep? Го бива?
Супер е, го глеавме попладнево.Klaus ми е најдобар анимиран за годинава, ме изненади позитивно. Влегува во категорија на Zootopia и Coco кои први на памет ми идат од понови анимирани што ептен ми се допаднале.
Супер е филмот.Го гледавте Doctor Sleep? Го бива?
Не знам, ама пред 55 минути го имаат спомнато на Deadline на некои си ASC Awards номиниран за најјачи документарец, а на истиве награди во друга категорија влагаат серијата Legion, Viking, The Handmaid's Tale, Gotham...Што е со Honeyland?!?!?!
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk
Поима немаш од животот.Ау, каков канцер од филм, подосадно нешто немам гледано.
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk