- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.683
- Поени од реакции
- 6.556
Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Под „да доцни сликата“ подразбираш да не е синхронизирано аудиото со видеото?Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи.![]()
Не е лош, не е ни којзнае што, ама е предолг искрено. Не знам што повеќе да ти кажам од ова ако не ти е гледан.Го гледавте Doctor Sleep? Го бива?
Супер е, го глеавме попладнево.Klaus ми е најдобар анимиран за годинава, ме изненади позитивно. Влегува во категорија на Zootopia и Coco кои први на памет ми идат од понови анимирани што ептен ми се допаднале.
Го гледавте Doctor Sleep? Го бива?
Не знам, ама пред 55 минути го имаат спомнато на Deadline на некои си ASC Awards номиниран за најјачи документарец, а на истиве награди во друга категорија влагаат серијата Legion, Viking, The Handmaid's Tale, Gotham...Што е со Honeyland?!?!?! [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk
Поима немаш од животот.Ау, каков канцер од филм, подосадно нешто немам гледано.
Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk