Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи. :D

Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи. :D
Под „да доцни сликата“ подразбираш да не е синхронизирано аудиото со видеото?
Тоа лесно се место во секој плеер ако е константно...
Joker 2019 HC 1080p HDRip X264 AC3-EVO
Ова е океј верзија и уше една има од 10 гига, едино имале проблеми ако гледаш преку некој home media streaming сервис ко Plex и сличните.
Иначе ако ти сецка а глеш на компјутер а не користиш медиа стриминг ондак нешо до тебе, смени плеер, стај најнова верзија од плеер и слично...

Последно уредено:
Го гледавте Doctor Sleep? Го бива?
Не е лош, не е ни којзнае што, ама е предолг искрено. Не знам што повеќе да ти кажам од ова ако не ти е гледан.

Klaus ми е најдобар анимиран за годинава, ме изненади позитивно. Влегува во категорија на Zootopia и Coco кои први на памет ми идат од понови анимирани што ептен ми се допаднале.

Klaus ми е најдобар анимиран за годинава, ме изненади позитивно. Влегува во категорија на Zootopia и Coco кои први на памет ми идат од понови анимирани што ептен ми се допаднале.
Супер е, го глеавме попладнево.
Со Coco да, со Zootopia не може :D

Once upon a time in Hollywood, ремек дело. Премалце крв за Тарантино, ама пак ремек дело. Бред Пит ненадјеблив лик, настрана шо изгледа како модел за долен веш на 56 години, па и глумчиште ипол какви емоции доловува. :cuc: За ДиКаприо да не зборуваме, класика. :cuc::cuc:

The Warriors!!! Ete tuka se edni od najkreativnite likovi pretstaveni na film, definitivno film za site comic fans i site ostanati buљaши. Mnogu akcija- malku romantika (bejzbol palki, rouшuli, devojчiњa so piшtolчinja i razni drugi gangoj)

warriors come out to play!

Што е со Honeyland?!?!?! [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk

Што е со Honeyland?!?!?! [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Не знам, ама пред 55 минути го имаат спомнато на Deadline на некои си ASC Awards номиниран за најјачи документарец, а на истиве награди во друга категорија влагаат серијата Legion, Viking, The Handmaid's Tale, Gotham...
богами и јас се прашувам сега,
ШТО Е СО HONEYLAND?!?!?!?
GO OSCAR!!!

Ау, каков канцер од филм, подосадно нешто немам гледано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom