Не знам за што точно треба да те ремети човек.The Greatest showman треба да лапне некое оскарче. Вреди да му се даде.
Еве и од други сајтови:Лелеј ќе биде ако освои Honeyland.
Лелеј!
Си гази Honeyland. Уште само да се појави пиратски и се ќе биде ко што треба.Еве и од други сајтови:
AwardsWatch, предвидување за најдобар странски:
Прегледај го приврзокот 220217
AwardsWatch, предвидување за најдобар документарец:
Прегледај го приврзокот 220218
IndieWire, предвидување за најдобар документарец:
Прегледај го приврзокот 220219
Hollywood Reporter, предвидување за најдобар странски (ова е малку сомнително, зашто во категоријата: најдобар документарец, Honeyland им е ставен во Still to see листата):
Прегледај го приврзокот 220220
Филмскиот блог: The Projection, за најдобар документарец:
Прегледај го приврзокот 220221
и т.н.
Појден сум во Синеплекс, гледан ми е.Ако толку сакаш да го гледаш ќе платиш 6-7 евра, а можеш да појдеш и до Синеплекс. Поевтино ќе поминеш таму.
Онда пробај си среќата со торент рикуест на некој приватен тракер и моли се да го стави некој.Појден сум во Синеплекс, гледан ми е.
Не можам да платам 6-7 евра затоа што сите стриминг сервиси на кои моментално го има се само за плаќање со картички издадени од банка во САД.
Дополнително, на prime video на пример има опција со gift card ако ти прати некој ама тој гифт кард другар успеал само 25 долари да најде а тоа не ми одговара.
Ако не го извадат пиративе за некој ден можно е да се заинатам па да го купам па да барам начини да ја пробијам заштита за да можам да го споделам на торенти. Ако не успеам да ја пробијам заштитата после во ВИРТУЕЛНА МАШИНА ќе го снимам со OBS.
FUCK DRM.
Не може ни на DVD да се порача во МК, тек у 2020.
Веќе ги сторив двете работи.Онда пробај си среќата со торент рикуест на некој приватен тракер и моли се да го стави некој.
Каде го има со плакање?Ако толку сакаш да го гледаш ќе платиш 6-7 евра, а можеш да појдеш и до Синеплекс. Поевтино ќе поминеш таму.
Со плакање не знам, друже. А со плаќање, го има на Амазон, iTunes и уште некој сајт.Каде го има со плакање?
Го рентнав од флинг за 350денСо плакање не знам, друже. А со плаќање, го има на Амазон, iTunes и уште некој сајт.