Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема потреба уметноста да ја ограничуваш со контекст и логика.Богами за чудење е зошто глупави филмови без контекст и логика имаат ниски оценки.
Прегледај го приврзокот 219529
Ама филмот е за интелектуалци и почитувачи на слободната уметност а не за просечна меинстрим раја.
Тоа е све супер.Нема потреба уметноста да ја ограничуваш со контекст и логика.
Според Аквински убаво е она што додека го восприемаме прави да се чувствуваме пријатно. Така некако го доживеав лично јас.
Филмот по мое е симпатично остварување во правец егзистенцијализам.
Ете, не знаеш, мистерија ти е. Но, ако би се обидел да погодиш дури и со long shot, што мислиш, зошто не им се допаднал на повеќето?Мистерија ми е зошто има толку ниска оценка.
Ако не се лажам филмов нема сценарио.Богами за чудење е зошто глупави филмови без контекст и логика имаат ниски оценки.
Прегледај го приврзокот 219529
Ама филмот е за интелектуалци и почитувачи на слободната уметност а не за просечна меинстрим раја.
Има сценарио ама нема сценарио. Тоа е возможно само во светот на Малик.Ако не се лажам филмов нема сценарио.
Критики обично никогаш не читам, за никаков вид на уметност, дали тоа е филм или музика, небитно и критичарите со критиките, ама баш ништо не ми значат.Тоа е све супер.
Ти пиша
Ете, не знаеш, мистерија ти е. Но, ако би се обидел да погодиш дури и со long shot, што мислиш, зошто не им се допаднал на повеќето?
Дали сметаш дека една индивидуа треба да биде на некое повисоко духовно, филозофско, па и интелекутално ниво, за да може да ја восприеми убавината на овој филм?
Дали не би се осмелил да го категоризираш како филм кој не е за просечната раја?
Дали ги прочита и ги анализираше негативните критики за филмот за да се обидеш да ја побиеш мистеријата?
Супер. Се важи само тоа ти што ќе го искушиш. Зошто би се обидел да прочиташ како другите восприемаат уметност?Критики обично никогаш не читам, за никаков вид на уметност, дали тоа е филм или музика, небитно и критичарите со критиките, ама баш ништо не ми значат.
Се тоа супер, само не гледам потреба лично за мене. Времето наменето за читање кое во последно помалку го имам, порадо би го потрошил на читање закони, коментари на закони, а слободното време во читање книги, отколку рецензии, критики или што ти знам. Дури читам критика/рецензија и разгледувам субјективен впечаток на некој критичар кој во доменот на својата работа елаборира нешто околу филмот, ќе седнам, ќе го изгледам самиот и после тоа ќе одлучам дали и колку ми се допаднал, или зошто не ми се допаднал.Супер. Се важи само тоа ти што ќе го искушиш. Зошто би се обидел да прочиташ како другите восприемаат уметност?
Then again, зошто воопшто било што друго би се читало?
Тоа се сè осврти на други луѓе за нештата кои нè опкружуваат.