Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.739
- Поени од реакции
- 27.732
Галифанакис*Тоа е Мајче, слабо, Галафиланаксис класика
Галифанакис*Тоа е Мајче, слабо, Галафиланаксис класика
Ја почнав да го глеам и прекинав. Ич не ми беше смешно.Не се радувај. Мене ми беше глупо, двапати дали се насмеав, едвај чекав да заврши тортурата. Најинтересни беа блуперсите од самите интервјуа во последните 5 минути од филмот.
Зак ми е баш забавен, вака по негови интервјуа се газам од смеење. А ова не му требало.
Толку многу сум хајпнат за Џокер што веќе планирам кога да тркнам до Скопје да го гледам во кино. Не ми се чека да излезе на торент, ќе налетам на некој спојлер па сам себе ќе се пцујам.
Се’ ок друже ама не сум од Скопје па не сум во можност често да одам до таму само за филм. А и ретки се филмовите за кои би дал пари кога може да си почекам 2-3 месеца да излезат со добра слика.Со сета почит господине,торент е збор што воопшто не треба ни да се помисли,а не употреби за ваков филм.Ако испадне се како што се очекува дефинитивно ќе го репризирам у кино 2,3 пати.Инаку морав да намалам тс скроз да прекинам со скролање еден тон ствари има за филмов на Инста,преку теории,фанатици,до јапански трејлери,исечоци,нејќам да ми го убијат филмот.Изгледав два официјални трејлери доста е.Уше од 8 дена не делат од лудило.
Јасно прочитав уше у првиот пост дека не си од Скопје,и дека треба специјално да доаѓаш за филмот.Ама на пример има некој филмови кој не се гледат дома,затоа и се киносалите да не набројувам филмови,ќе го земам за пример Ендгаме тоа беше перверзија.Да останам да чекам снимка мислам луцидно ми е.Не се пропуштат такви прилики.Не дека сеа сум ја нешо напален па брбљам сеа као треба,ама ти фаќа ли нешо око,срце,гз палиш патиките,и да има торнадо не те-ме спречуе.Се’ ок друже ама не сум од Скопје па не сум во можност често да одам до таму само за филм. А и ретки се филмовите за кои би дал пари кога може да си почекам 2-3 месеца да излезат со добра слика.
Ама сега во интернет ера тешко се избегнуваат спојлери. Имав среќа лани Infinity War да го гледам без спојлери ама за Endgame налетав на некои, жива среќа што главниот twist не го знаев. За Џокер нема да си простам ако си го расипам филмот пред време.
Едвај карти најдов вчера за премиерата. До ѕид сум залепен. На средина се е распродадено.Толку многу сум хајпнат за Џокер што веќе планирам кога да тркнам до Скопје да го гледам во кино. Не ми се чека да излезе на торент, ќе налетам на некој спојлер па сам себе ќе се пцујам.