Ama iiiic ne sum iznenadenЗемав да го гледам новиот Аладин... одма го исклучив, најлошо потрошени 13 минути во мојот живот.Вил Смит кога почна да пее, некако туѓ срам ме изеде.
Дефинитивно ќе се тргнам настрана од овие live action филмови на Дизни, ептен се cringe според мене.
Јас сум изненадена што воопшто го пуштилAma iiiic ne sum iznenaden
А што, тебе ти се свиѓаше новиов Аладин?Ama iiiic ne sum iznenaden
Јас сум изненадена што воопшто го пуштил
Ако уште постојат луѓе што го сметаат РТ за битен сајт (освен филмски студиа што сакаат да флексаат со CERTIFIED FRESH како маркетинг), еве ја листата на најдобрите 10 филмови НА СИТЕ ВРЕМИЊА според РТ:
Прегледај го приврзокот 217649
Дефинитивно имаш траума од овие римејк што ги прави дизни или кој било друг дистрибутер, еве децата мој 2002 и 2005 се година на раѓање ако ти кажам дека до сега го имаат изгледано минимум 3 пати ке ми веруваш или не???А што, тебе ти се свиѓаше новиов Аладин?
Знам дека ме знаете по "ретро" стилот на филмови, али ги гледам и новиве, само не ги коментирам често, освен ваквите очигледни cash grab срања. 13 минути ми беа доволни дека џабе ќе си го трошам времето, и едноставно не ми лежи да гледам copy-paste преработка на анимиран филм со неверојатни cringe моменти.
Али заработи 1 билион на бокс офисот, јебига... can't argue with that, се додека има добри овци, ќе има и волна за стрижење Сега треба да го изгледам Психо од 1998 и да заклучам дека е ремек дело :/