Im so funny i cant escape myselfВкус е торта филм е проценка.
Тоа е тоа луѓе, откриени сме.Ko da ste go gledale zaedno i nekoj na kraj mu teknalo, ej znaete sto ke e zabavno?
Da go dupime wot na forum deka filmot e najjak godinava. Ke spobudali.
Срша е просечна, накај лоша, додека пак другарка и во последниот филм Лејди Брд е Богиња за неаСте ја сереле нешто Сорша поназад, па морам да ви се убацам.
Имате ли очи, бре луѓе? Озбилни ли сте?
на оваа дефинитивно ќе го измавам два три пати денесТоа е тоа луѓе, откриени сме.
Не знам вот, сите работи што ги наброја мене всушност не ми беа наивни и ми го направија филмот многу јак.
Целиот пресврт на Роквел, добрината во сржта, Френцис кога го сахрани отецот, кога случајно се погоди овој да биде внатре додека фрлаше оваа молотови...
Срша е просечна, накај лоша, додека пак другарка и во последниот филм Лејди Брд е Богиња за неа
Good to knowна оваа дефинитивно ќе го измавам два три пати денес
Што аман, еднаш на чат и еднаш тука го спомнав, д болзиест гај евр.Аман со тој Thích Quảng Đức !
Чекај, сакаш да кажеш дека сајнс фикшн филм не е реален?!Не е хипстерски воопшто, науката не може да биде хипстерска. Пишав уште тогаш, Нолан си ја потценува публиката, секој кој што има изгледано три документарци за универзумот ќе му изгледа смешен филмов.