Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

АУЧ

барав кога ја постирав картата али неможам да најдам :([DOUBLEPOST=1518801907][/DOUBLEPOST]
Вкус е торта филм е проценка.
:pos:Im so funny i cant escape myself :pos:

dodeka ja pisuvav recenicava mi tekna deka ima pesna takva od The sound

So many feelings Pent up in here Left alone I'm with The one I most fear I'm sick and I'm tired Of reasoning Just want to break out Shake off this skin I can't escape myself

Na kraj znaete so se sluci vokalot se frli pod voz ebave toa i navistina izbega

inaku the sound vi se zakon ako ne ste znaele neso vi se kao joy division samo so poveke albumi :pos: jesus :pos:what a description :pos:

Последно уредено:
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Сте ја сереле нешто Сорша поназад, па морам да ви се убацам.
Имате ли очи, бре луѓе? Озбилни ли сте? :shook:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Ko da ste go gledale zaedno i nekoj na kraj mu teknalo, ej znaete sto ke e zabavno?
Da go dupime wot na forum deka filmot e najjak godinava. Ke spobudali.
Тоа е тоа луѓе, откриени сме.

Не знам вот, сите работи што ги наброја мене всушност не ми беа наивни и ми го направија филмот многу јак.
Целиот пресврт на Роквел, добрината во сржта, Френцис кога го сахрани отецот, кога случајно се погоди овој да биде внатре додека фрлаше оваа молотови...
Сте ја сереле нешто Сорша поназад, па морам да ви се убацам.
Имате ли очи, бре луѓе? Озбилни ли сте? :shook:
Срша е просечна, накај лоша, додека пак другарка и во последниот филм Лејди Брд е Богиња за неа

Член од
31 јануари 2018
Мислења
99
Поени од реакции
48
Тоа е тоа луѓе, откриени сме.

Не знам вот, сите работи што ги наброја мене всушност не ми беа наивни и ми го направија филмот многу јак.
Целиот пресврт на Роквел, добрината во сржта, Френцис кога го сахрани отецот, кога случајно се погоди овој да биде внатре додека фрлаше оваа молотови...

Срша е просечна, накај лоша, додека пак другарка и во последниот филм Лејди Брд е Богиња за неа

на оваа дефинитивно ќе го измавам два три пати денес

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Не се устручавајте, ставете го во spoiler free темата, греота вака со спојлериве, таман и на дечково да му биде полесно за мавање, а и ние да не му ги читаме идиотските содржини

Z

zmej gorjanin

Гостин
Баш у Петокот го гледав Интерстелар пак и морам да кажам дека 50% од филмовите на Нолан му ги праи Зимер

остатокот, играњето на карта емоции во неговите 'scientific' филмови за широки маси

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Бре бре бре, све некои хипстеро експертски уметници тука. Све е провидно, за простата раја, без поента итн.
Аман со тој Thích Quảng Đức !
Што аман, еднаш на чат и еднаш тука го спомнав, д болзиест гај евр.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не е хипстерски воопшто, науката не може да биде хипстерска. Пишав уште тогаш, Нолан си ја потценува публиката, секој кој што има изгледано три документарци за универзумот ќе му изгледа смешен филмов.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.739
Поени од реакции
27.732
Не е хипстерски воопшто, науката не може да биде хипстерска. Пишав уште тогаш, Нолан си ја потценува публиката, секој кој што има изгледано три документарци за универзумот ќе му изгледа смешен филмов.
Чекај, сакаш да кажеш дека сајнс фикшн филм не е реален?!

Kajgana Shop

На врв Bottom