Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
omg why bothercekajte heroi
eve jas ke go branam justice league
ja zaboravate funkcijata na superherojskite i ocekuvate filmista poso vetuvaat site deka se the next big and best thing kade cel budzet ide u postprodukcija za efekti negoli na dobar writer koj raka na srce u najdobrite drami 12 likovi da imas za zongliranje ke potrflis ne pa tuka
site x men bea losi, fanstaic four, hulk... ama pak imase fanovi, zosto?
od lubov kon superheroite, gledas iako se losi, od lubov za stripovite, za detstvoto...
uzivas, ne gi gledas filmski, kako kriticar nitu pak kako sto si zamislile gi gledame
webdl na laptop pustivme i znaeme eden zbor срање бе брад

Воте, порано како да беше посреќен човек...![]()

omg why bother
Со години истата расправа се врти и со години истите "аргументи" ги читаме. Истиов муабет и за БвС го праевме, сега за ЈЛ, следната година за тоа следно што ќе излезе. А на луѓево што им објаснуваш, 2/3 го немаат ни гледано.
А никој не дојде да каже конструктивна критика ко на пример дека филмот да беше на Снајдер ќе беше 10 пати подобар, но добро. Ајде до недоглед ќе објаснуваме дека се работи за попкорн синема, дека се филмови што ги гледаш y кино, забавни ти се и ги забораваш, дека затоа и се франшизи зашто немаат rewatch value, и мора нонстоп нови "епизоди" да излегуваат, што впрочем е и случајот со новите епизоди на Стар Ворс, и со сите актуелни франшизи сакале ние тоа да го прифатиме или не.
Ама тоа се суперхеројските филмови, не знам што друго очекуваш. Знаеш какви се и доколку не ти се свиѓа таков филм, зошто воопшто седнуваш да го гледаш?ОК твое мислење е за Фирст клас...
Не викам дека нема материјал, и дека е мал универзумот на Марвел/ДЦ, туку дека станува веќе монотоно со овие филмови, цело време едно та исто, hero saves the day etc. etc. etc... и тоа е поентата на овие филмови, уште не седнат да го изгледаш филмот знаеш дека Х мутантите ќе го здрват Магнито на крај, Спајдермен ќе го поремети Веномот, Супермен ќе го здроби Лекс Лутор, Бетменот ќе фати рак на грло со зборувањето.
И во недостиг на нешто интересно цела продукција се фокусира на ЦГИ ефектите. Настрана овде Мајкл Беј...
Од трансформери сум го гледал само првиот дел и решив дека е доста...
Ама тоа се суперхеројските филмови, не знам што друго очекуваш. Знаеш какви се и доколку не ти се свиѓа таков филм, зошто воопшто седнуваш да го гледаш?

[DOUBLEPOST=1518801907][/DOUBLEPOST]
Вкус е торта филм е проценка.
Im so funny i cant escape myself 
jesus
what a description 
Тоа е тоа луѓе, откриени сме.Ko da ste go gledale zaedno i nekoj na kraj mu teknalo, ej znaete sto ke e zabavno?
Da go dupime wot na forum deka filmot e najjak godinava. Ke spobudali.
Срша е просечна, накај лоша, додека пак другарка и во последниот филм Лејди Брд е Богиња за неаСте ја сереле нешто Сорша поназад, па морам да ви се убацам.
Имате ли очи, бре луѓе? Озбилни ли сте?![]()
на оваа дефинитивно ќе го измавам два три пати денесТоа е тоа луѓе, откриени сме.
Не знам вот, сите работи што ги наброја мене всушност не ми беа наивни и ми го направија филмот многу јак.
Целиот пресврт на Роквел, добрината во сржта, Френцис кога го сахрани отецот, кога случајно се погоди овој да биде внатре додека фрлаше оваа молотови...
Срша е просечна, накај лоша, додека пак другарка и во последниот филм Лејди Брд е Богиња за неа
![]()
![]()