Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.738
- Поени од реакции
- 27.731
Еве, сега читам дека Rose Mcgowan го тужела еднаш, се договориле вон судница да и исплати пари.
Еве, сега читам дека Rose Mcgowan го тужела еднаш, се договориле вон судница да и исплати пари.
Ви реков? И Џереми Ренер, го виде ли? Секое мускулче на лицето му беше во функција на глумата. Мене тој ме парализира. Дефинитивно заслужи Оскар!Inace, alal da mu e na Wind River sto od nigde negde u filmot me paralizira, ne mrdnav, tenzija, nervoza, gnev.. sve u 20tina minuten koktel.
Odlicen film.
Da, zaboraviv, ke komentirav. Jas ne ni planirav da go gledam radi kastot, skeptik bev, ali kolku dobro Jeremy odglumi...Ви реков? И Џереми Ренер, го виде ли? Секое мускулче на лицето му беше во функција на глумата. Мене тој ме парализира. Дефинитивно заслужи Оскар!
Меѓу кои и „силуваната“ Гвинет ПалтроуЕве податок што зборува дополнително колку е влијателен Харви Вајнстејн во Холивуд: при добивањето на Оскарите, за време на говорите на оскаровците, повеќе пати од него се заблагодариле само на Господ и на Стивен Спилберг.
Прегледај го приврзокот 178846
Може да се види хезитејшнот во нејзиното заблагодарување.Меѓу кои и „силуваната“ Гвинет Палтроу
Хахаха, па стварно. Цитирам: „I would like to thank... (подголтнува) Harvey Weinstein and everybody at Miramax...“.Може да се види хезитејшнот во нејзиното заблагодарување.
Не, озбилно
(подголтнува)
Заради коментаров и твојата десетка го гледав. Ова ќе биде hate-it-or-love-it филмот на годината, дефинитивно. Не сум видел повеќе 1/10 оценки за било кој филм на IMDB меѓу коментаторите до сега. Но истовремено е и најоригиналниот филм во 2017. Не е за оние со слаби нерви, и за оние што бараат акција во филмовите (сцената со питата веројатно беше "најакциона" во цел филм ). Ама дека е страшен, страшен е as hell! За тие кои што ќе сфатат.A Ghost Story