Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Што треба да значи ова? Дека на Марс може компири да растат?
Роверските мисии на Марс испратија назад богатство од информации во врска со климата и почвата. Зошто мислиш дека SpaceX/MarsOne планираат за декада ипол/две да испратат човечки колонисти таму, ако немаме поима како некој би живеел во таква средина? Станува збор не само за човечка мисија, него билети во еден правец, колонистите остануваат таму (и секои две години после тоа ќе се праќаат нови луѓе да се зголемува колонијата).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Можда каснам али сега го открив каналов и кул ствари има (y)

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Роверските мисии на Марс испратија назад богатство од информации во врска со климата и почвата. Зошто мислиш дека SpaceX/MarsOne планираат за декада ипол/две да испратат човечки колонисти таму, ако немаме поима како некој би живеел во таква средина? Станува збор не само за човечка мисија, него билети во еден правец, колонистите остануваат таму (и секои две години после тоа ќе се праќаат нови луѓе да се зголемува колонијата).
Не сум го знаел ова сериозно. Ама сепак филмот ко филм е глуп.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
имало уште во кофчегот вакви... сега дури и ПАРОВИ
Picture 3239.jpg Грегори пек и Одри Хепбрен,. филм Празник во Рим
Picture 3240.jpg Picture 3241.jpg Picture 3242.jpg Picture 3243.jpg Picture 3244.jpg Picture 3246.jpg Picture 3245.jpg Picture 3247.jpg Picture 3248.jpg Picture 3249.jpg Picture 3250.jpg Picture 3251.jpg
утре обеќавам (сега ми текна дека правилно е ветувам и литературно ама не јас тоа скопското во мене така го изговори и напиша) дека цел филм ќе ви го постирам овде и тоа ПРАЗНИК ВО РИМ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па добар е филмот.
6ка би разбрал, 4ка не.
Добро моите оценки се малце извртени со оглед на тоа што почнуваат од 5 :D

И јас би разбрал 6ка и 4ка, ама 8ци? :ОООООООООООООО

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па што му фали на филмот бе?
Финиш. :D

Мене ми беше океј пола филм само, имаше интересна атмосфера, морничава, напната, мислев ќе испадне нешто јако на крај па макар и (веќе) клише-то -
сите да се духови освен црнецот
ама втората половина (ми) отиде под просекот. meh филм.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Финиш. :D

Мене ми беше океј пола филм само, имаше интересна атмосфера, морничава, напната, мислев ќе испадне нешто јако на крај па макар и (веќе) клише-то -
сите да се духови освен црнецот
ама втората половина (ми) отиде под просекот. meh филм.
Тоа да, и мене крајот не ми се свиѓаше, ама не ми го уништи филмот до толку. Цел ми беше супер, освен последните 5 минути. И затоа има 8ца.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.192
Ima i alternativen kraj.

Mene mi bese odlicen. Twilight zone, dovolno politicki da ne zatupue i taman smek na humor.

Kajgana Shop

На врв Bottom