Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
фала што ми го спојлериса the sixth sense успат
Почувај го уште малку во фиока :D
Ти уствари не сакаше да го гледаш, цело време чекаше некој да ти го споилне и сеа као демек лут глумиш „еј фала брат, сеа нема потреба да го глеам“

Почувај го уште малку во фиока :D
Ти уствари не сакаше да го гледаш, цело време чекаше некој да ти го споилне и сеа као демек лут глумиш „еј фала брат, сеа нема потреба да го глеам“

Па веќе 4та година му е ова, ја има честа да биде до класикот Волкот од Волстрит. Иначе она е крива, ја сакав да го гледам деновиве, и ете вчера спојлер како планина.

7d6c85491f9740ad91402c8c6c762762.png

Последно уредено:
Замисли 4 години да ти е симнат филмот и на крајот да ти го спојлнат во видео кое не е ни за тебе наменето.

Да им се изнаебам на сите филмови шо камерата ја држат во рака и 80 % од филмот е снимен на тој начин. Трчат како неарни се тресе ништо не се гледа али битно таков бил стилот се доловувало моменти. Мрш бре лечете се , глава ме боли цел саат.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕННЕЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕНЕНЕНЕ

ИМАВ 4286 НЕОТВОРЕНИ ИЗВЕСТУВАЊА СЕГА СТИСНАВ ПО ГРЕШКА И СЕ ПРОПАДНА У ВОДА У ПИЧКУ МАТЕР НЕКА ИДЕ СЕ У 2-71 У КУРАЦ И ТОА ТУКА МЕ ДОНЕСЕ Е У КУРАЦ

целта ми беше 10.000 ама сега нема ништо смисла

tumblr_m2a9dfQLS31r4u9wdo1_500.gif
Вато,
Имаш ли некој покрај тебе?

До сега бев во присуство на Хенфри Богарт и Ава гарден а,сега се префрлам на ''Кој сака да биде милионер''

5664564.jpg

За новите почетоци

giphy.gif
И пораките да не не ги отвораш?

И The Autopsy of Jane Doe не искочи лош. Првиот дел е стварно многу добро направен, прејака атмосфера и мистерија. Вториот дел просек но далеку од пропаст. Има сцени што може да се издвојат.

Еlle e повеќе психолошко патешествие што или ќе те погоди или ќе ти биде fail. Забеган филм но си има некоја порака и не е за баш за фрлање. A Isabelle Huppert имала 63 години, GILF ебате.

Последно уредено:
@Zlatikevichius старо е ова нуб, сеа го дознаваш?
и убаво и рекле
не е убава
и не била мала за ова да ја убие и да се откаже, имала 25-6 години за тогашниот кинг конг ваљда
у секој случај е супер меинстрим приказна, „never give up, не е битно колку пати животот ќе те тресне од земја туку да продолжиш понатаму“ и слично

Интересен факт:Како Џејмс Дин ми стана омилен актер ја слушав Лана дел реј и иде вака Blue jeans, white shirt,Walked into the room you know you made my eyes burn, It was like, James Dean, for sure и тоа беше тоа одма побарав да видам кој е и оп така настана мојот омилен актер фраериште без дебата еден ден ако ми се пружи шанса сигурно ќе ја посетам Индијана каде е закопан
24 ебани години,Јан куртис 23 да не ги спомнувам оние од 27 ќе треба да напишам 10 страници,Леџер 28 :(
Еј коа ќе се запишувам вака у курац требаше само за Џејмс да пишам али коа веќе тргнав да довршам :pos:па у моментов ми текна на оној постот на деадлус у Дг што беше у право па да се надоврзам и на моментот кога умре Пал вакер и сите жалеа а никој не го спомна тој што бил до него : ) : )

Господа
James fucking Dean,а deen еј прекини ќе ти го фрлам компјутерот алрајт алрајт

James-Dean-Style-Rebel-Without-a-Cause-800x1171.jpg

267_110799478308.jpg

значи членот е во право се врши класична измама постапка која според закон е казнива.

Што е тоа што треба да го знаеме кога купуваме на распродажба или попуст?
1. Зошто еден производ се става на распродажба? Вообичаено, доколку производот е сезонски, доколку е со изминување на рокот или од комерцијални причини.

2. Како е правилно да се изрази распродажбата во износ или во процент? Распродажбата, односно намалувањето на цените, може да биде изразено или во износ или во процент, а притоа цените треба да бидат реални и вистинити.

3. Распродажбата треба да се означи Означувањето може да се направи на еден од следниве начини:
• Новата цена се наведува покрај видливо прецртаната претходна цена;
• Со наведување на зборовите ,,нова цена‘‘ и ,,стара цена‘‘;
Со наведување на % на намалување на цената и наведување на новата цена покрај видливо прецртаната претходна цена;
• Со наведување на процентот на одобреното намалување за секој одделен производ или услуга или за секоја наведена категорија производи или услуги.
Како претходна цена се смета цената која трговецот ја применувал 30 дена пред отпочнувањето на распродажбата на производите.

линк до целосниот текст за попустите http://opm.org.mk/new/wp-content/uploads/2010/12/Rasprodazba na proizvodi2.pdf

што во овој случај не е испочитувано ако цената во декември била погоре посочената.

Не дека заземам старна за или против брендот ама и јас почнувам веќе да чуствувам одбивност спрема истиот поради вакви работи кои не се ни деловни ни човечки!

1. Да крај на сезона е за инвертер клими, се прават нарачки и планови за летна сезона каде најпродавани се обични климатизери. Воедно и самиот пиша ВООБИЧЕНО е не задолжително. Секој има прави да направи попуст и да го означи како таков бидејќи реално и е на попуст. Прашај ги оние кој ја купиле по повисока цена. Цената не била 19990 па да се додади само прешкртаната бројка. Може има 10 000 клими на лагер па нема да се продадат па се прави попуст и распродажба. Тука НИКАДЕ нема измама.

2. Цената е реална и не е лажна, никаде нема инвертер клима со 5г гаранција и wifi за 19990ден, не се продаваат за 10 000 на пазарот па да се прави филм дека 19990 е цена на попуст.

3. попустот не е во % туку со точна сума и не се донесува на цел асортиман туку на неколку производи. Воедно НИКАДЕ не се фура со големи реклами и знаци % или огромни букви распродажби и попусти каде се форсира дека климата е намалена од 27990 на 19990 освен на на тој еден сајт каде поради системот кој е програмиран да ја прикажува најстарата цена на призводот кој е внесен како прешкртана безразлика која е и од кога е па дури и да се покачи цената ( што е скоро и реткост ). Ова може да се земе како ЗАБЕЛЕШКА која треба да се исправи во програмскиот дел на сајтот ама далеку е од КЛАСИЧНА ИЗМАМА и слично како што сакаш да го претставиш.

Никаква намера нема за измами и манипулации, очигледно некој повеќе се грижи да трола и да претстави нешто како манипулација наместо да се увиди попустот кој го добива, најверојатно бидејќи му смета ниската цена поради лични интереси па од цело сено се фаќа за една сламка.

На самиот пост кој го цитираш се гледа дека не се крие ништо туку напротив точно е означено кој период која цена бил клима уредот. Воедно на интернет има историја и може да се виде секаде како и што се движело, не се бришат постови и стари цени за да нема историја и докази.

Ако барате класични измами потсоберете каталози и цени од нептун и сет и увидете се во измамата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom