Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.733
- Поени од реакции
- 27.721
... да, и Citizen Kane е досаден.Law Abiding Citizen е многу добар филм...
... да, и Citizen Kane е досаден.Law Abiding Citizen е многу добар филм...
Од личен топ 5 а за мене и еден од најдобрите филмови на сите времиња - кандидат за #1, очекував overаll барем топ 50 пласман. Брутално .
Затоа и пишав дека ќе победи некој таков нонсенс филм, Sin City топ 50.Помина и Sin City
Јас не знам кој ќе победи, ама ако Казабланка не ми се појави до крајот на листава, многу лута ќе ви бидам!
Филмски каталог за тапчовци?Легендата вели некогаш постоела некоја листа на која не ѝ била најдена замерка.
еве еден понепознат но мошне интересен вестерн од 1961, со Рок Хадсон, Кирк Даглас и Дороти Мелон... го гледав на времето во кино Братство на Битпазар ....Kirk Douglas fête ses 100 ans !
Збориме за листи во кои редоследот е битен.Филмски каталог за тапчовци?
Глеаш, и фали нешто на листата.На таа листа требаше да и се напраи vol.2
Па добро и фали, за овие 5 години има барем по еден филм од секој жанр што би влегол у категориите плус за тие што немало место тогаш.Збориме за листи во кои редоследот е битен.
Глеаш, и фали нешто на листата.
симни си бс плеер про ќе ти најде преводЗа The age of Shadows нема превод уште, а?
Цела концепција ми се разруши
(ако има - пп, наградувам со допаѓања)
http://www.opensubtitles.org/mk/subtitles/6814964/the-age-of-shadows-enЗа The age of Shadows нема превод уште, а?
на хартија: ww2, шпиони, романса, градот Казабланка, спомнување на Париз.. едино ми отвори апетит за Казабланка да го изглеам по 6ти пат . А не почна лошо, првата половина ок си беше, али после почнаа со тоа лошото холивудско. Едино Мариончето беше без грешка.[DOUBLEPOST=1481401866][/DOUBLEPOST]@Blade Torch а бе не лајкувај не си троши време за џабеAllied и не ми беше нешто посебно. Можда ќе лапа номинација за оскар за костимографија и такви ствари, али се на се има многу подобри филмови што може да ги гледате. Штета, имаше потенцијал на хартија ама..јок.
i mene mi se skrsi film, i ja site 3 korejski gi gledav po red, za na kraj ovoj bas nominiraniot da ne moevЗа The age of Shadows нема превод уште, а?