Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.745
- Поени од реакции
- 27.745
... да, и Citizen Kane е досаден.Law Abiding Citizen е многу добар филм...
... да, и Citizen Kane е досаден.Law Abiding Citizen е многу добар филм...
Од личен топ 5 а за мене и еден од најдобрите филмови на сите времиња - кандидат за #1, очекував overаll барем топ 50 пласман. Брутално
Затоа и пишав дека ќе победи некој таков нонсенс филм, Sin City топ 50.Помина и Sin City
Јас не знам кој ќе победи, ама ако Казабланка не ми се појави до крајот на листава, многу лута ќе ви бидам!![]()
Филмски каталог за тапчовци?Легендата вели некогаш постоела некоја листа на која не ѝ била најдена замерка.
еве еден понепознат но мошне интересен вестерн од 1961, со Рок Хадсон, Кирк Даглас и Дороти Мелон... го гледав на времето во кино Братство на Битпазар ....Kirk Douglas fête ses 100 ans !
Збориме за листи во кои редоследот е битен.Филмски каталог за тапчовци?
Глеаш, и фали нешто на листата.На таа листа требаше да и се напраи vol.2
Па добро и фали, за овие 5 години има барем по еден филм од секој жанр што би влегол у категориите плус за тие што немало место тогаш.Збориме за листи во кои редоследот е битен.
Глеаш, и фали нешто на листата.
симни си бс плеер про ќе ти најде преводЗа The age of Shadows нема превод уште, а?
Цела концепција ми се разруши
(ако има - пп, наградувам со допаѓања)
http://www.opensubtitles.org/mk/subtitles/6814964/the-age-of-shadows-enЗа The age of Shadows нема превод уште, а?
на хартија: ww2, шпиони, романса, градот Казабланка, спомнување на Париз.. едино ми отвори апетит за Казабланка да го изглеам по 6ти патAllied и не ми беше нешто посебно. Можда ќе лапа номинација за оскар за костимографија и такви ствари, али се на се има многу подобри филмови што може да ги гледате. Штета, имаше потенцијал на хартија ама..јок.
i mene mi se skrsi film, i ja site 3 korejski gi gledav po red, za na kraj ovoj bas nominiraniot da ne moevЗа The age of Shadows нема превод уште, а?