Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Nerve има лајк од мене. Солидно филмче. Добра употреба на технологија за приказнава.

Се надевам дека дел од луѓево што работеле на филмов ќе имаат поголем успех во иднина. Кул режија. Кул кинематографија. Кул саундтрак (како што сконтав од кредитс оригинален е саундтракот..или барем дел од тоа)

7ца има од мене. Не е до толку јак за повеќе од седмица, али е сосема интересен филм што задоволително ќе ви го потполни времето и нема да ве остави разочарани....ваљда. :D

G

grande-juve

Гостин
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
The shallows - Добар обично не сакам филмови со само еден лик поголем дел од филмот ама бидејќи ова беше Blake Lively :love::love: го изгледав :свиркам:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Zamisli si Aleksandar Skarsgard i Margot Robbie zaedno u film... :drk:

Dodaj negativec ko Christoph Waltz. :vozbud:

Dodaj nekoj sporeden za raznobojnost, ko... Samuel Jackson i staj prikazna za slavery :нинџ:

I pak da izvadis OCAJ film.

Legend of Tarzan. :nesumjas:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Zamisli si Aleksandar Skarsgard i Margot Robbie zaedno u film... :drk:

Dodaj negativec ko Christoph Waltz. :vozbud:

Dodaj nekoj sporeden za raznobojnost, ko... Samuel Jackson i staj prikazna za slavery :нинџ:

I pak da izvadis OCAJ film.

Legend of Tarzan. :nesumjas:
Кликнав цитат кога ја прочитав првиве две реченици за да кажам дека филмов ми беше очаен..........али после стигнав до крај на постот и сфатив дека се сложуваме.

Ништо, игнорирај ја поракава онда. :/

:D

самата прикаска за тарзан е очај
Мислење за приказната на страна, авторот на Тарзан направил своја верзија на Jungle Book за да види колку лоша книга може да направи и пак луѓе да го фалат..... (ова е точно, го имав негде на нет читано, а на нет нема лажење :D )

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Во недела, 25.09, на HBO - премиера на Houston, We Have a Problem!, првата HBO продукција од Адрија регионот и словенечки претставник за Оскар годинава. За неупатените: станува збор за (фиктивен) документарец за тоа како Тито ја продал југословенската вселенска програма на Американците.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе Batman vs Superman не е толку срање ко шо го кењаат. Мене ипак Suicide Squad поише ми се свиѓаше, али не беше толку лош овој. Не беше којзнае што, али далеку подобар е од тоа што го серат.

Kajgana Shop

На врв Bottom