Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@wot зашто си ја отковал односно си ја одважнил :icon_mrgr: темата, филмски каталог за тапчовци? Дури на 12та страна забегала. :cautious:

И кога ќе ја завршите Топ 250? По втор пат прашувам. :D
@Zlatikevichius

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
@wot зашто си ја отковал односно си ја одважнил :icon_mrgr: темата, филмски каталог за тапчовци? Дури на 12та страна забегала. :cautious:

@Zlatikevichius
Мистичен ги rearange-жираше :D форумите, ја не сум чепкал.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.570

@Zlatikevichius
Ќе биде Џони. До Нова година. Ветувам![DOUBLEPOST=1474668034][/DOUBLEPOST]71 држава предложи свој кандидат за странски Оскар до сега. Македонија уште ја нема, а официјално остануваат уште 10 дена до истекот на рокот. Лани имаше рекорден број кандидати - 81, па да видиме дали годинава бројката ќе биде надмината. Уште едно звучно име меѓу канидатите - Канада ќе ја претставува Ксавиер Долан со неговото последно остварување - It's Only the End of the World. Со Mommy не успеа да земе ни номинација, сега ќе видиме.

Еве ја уште еднаш листата за да видите кој сѐ е предложен (ако ве интересира): http://letterboxd.com/zlatikevichius/list/submissions-to-the-89th-academy-awards-for/

Последно уредено:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ако завршила на 12-та страна, јасно е колку била активна темата и зошто отишла на 12-та страна :)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.576
Поени од реакции
9.698
И Moviespotting 2016 треба да е во важни, секогаш кога ќе сакам да пишам едвај ја наоѓам по другите страни.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Филмскиот каталог е супер тема, за некој кој не гледа толку филмови и не знае некој добар филм за да гледа, ќе види таму и ќе си одбере, има одлични филмови. Јас на пример за некои филмови што сега ми се едни од омилените ги видов таму. Најважна треба да е таа тема. :D
И Moviespotting 2016 треба да е во важни, секогаш кога ќе сакам да пишам едвај ја наоѓам по другите страни.
Е како, јас никогаш не сум ја начекал на друга страна. Секогаш е тука. :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.570
Ако завршила на 12-та страна, јасно е колку била активна темата и зошто отишла на 12-та страна :)
2 страни има темата, не 12. И заклучена е, read-only, не ни може да има повеќе. А во подфорумот Филм и ТВ беше можеби и најважна. Не мора да е активна темата (оваа не ни може да биде активна) за да биде важна.

Кога ќе ја завршам и TOP 250 темата, и таа може да залута некаде, зашто „не била активна“, па џабе трудот после.[DOUBLEPOST=1474710085][/DOUBLEPOST]@wot , @џимеј - треба да потпишеме петиција за да ја вратите „Филмски каталог за тапчовци“ во „Важни“?

Плус - јас сум и за „Инфо за нови филмови достапни на торент“ да биде во „Важни“. Ама секако, кој не прашува нас, „обичните смртници“ кои всушност се будали што трошат многу време за да ги направат овие подфоруми тоа што се...

Последно уредено:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Секоја чест за трудот, но темата е стара 5 години и добро си го отслужи своето во овие 5 години. Доколку сакате, може да биде отклучена и да се актуелизира, но време е за нови теми да бидат поставени како важни :)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.576
Поени од реакции
9.698
@Џонтра Волта - извини за ветувањето од погоре за тоа дека ТОП 250 ќе ја завршам до Нова година, ќе морам да го прекршам ветувањето. Сепак тука ќе заврши мојот труд во врска со тој проект.
Немој да си ставаш толку на срце. На кој му е гајле што некојси мистичен мислел дека не треба и не ја поставил темата во важни? Ако не е во важни не значи дека трудот не ти го почитува никој. Јас те читам и јас те почитувам. И тебе и трудот што го вложуваш во овој под-форум. Не се откажувај, не сум само јас ова што го мислам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.570
Немој да си ставаш толку на срце. На кој му е гајле што некојси мистичен мислел дека не треба и не ја поставил темата во важни? Ако не е во важни не значи дека трудот не ти го почитува никој. Јас те читам и јас те почитувам. И тебе и трудот што го вложуваш во овој под-форум. Не се откажувај, не сум само јас ова што го мислам.
Подолга и подлабока е болката, Хоуп. Не си ставам на срце, само станав повторно свесен дека пак (може после 5 години) и мојот труд нема да се цени како тој на Ио Соно. Има други места, се знаеме и двајцата од Црно - Бело, ќе ја завршиме работата таму ако треба.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.576
Поени од реакции
9.698
Подолга и подлабока е болката, Хоуп. Не си ставам на срце, само станав повторно свесен дека пак (може после 5 години) и мојот труд нема да се цени како тој на Ио Соно. Има други места, се знаеме и двајцата од Црно - Бело, ќе ја завршиме работата таму ако треба.
Ако очекуваш пофалби, чинови и признавања на сите страни за тоа што си сработил, тогаш можеби и имаш право да бидеш навреден.Јас ти кажувам дека барем во овој под-форум си многу ценет лик и сите се свесни колку придонесуваш за него. Јас не можам да ти ги направам темите важни, ни да те направам модератор, ама те читам, те ценам и ти го кажувам тоа. И имаш онаму цел клуб од членови што истото го мислат. Ако мислиш дека тоа не е доволно за да ти се возврати за трудот што си го вложил, тогаш...

Kajgana Shop

На врв Bottom