Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Слабо оценче Suicide Squad бе? :D
А шо сторија дрвење со филмот.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Suicide Squad е супер забавен и не би требало да пропуштите да го гледате филмот во кино.
Освен 3 работи кои ми беа непотребни/глупи/нелогични, филмот си држи акција и забава на ниво!
Needed more Joker though...

W

wicked_1

Гостин
The Hunt е перфектно напишан филм.

Трагедијата што главниот лик неминовно мора да ја дочека заради простата и импулсивна природа на обичниот човек е издробена до детаљ, исто врвни перформанси од Микелсен и малата Аника.. 8.5

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Го гледав Suicide Squad вечерва, баш забавен си беше, не го сфаќам нискиот рејтинг. Сите ликови од екипата се топ претставени, иако фокусот е ставен само на некои од нив. Сепак од карактерите не можам да се одлучам кој ми беше омилен, што значи дека веројатно сите си ја завршиле добро работата. Не е некој deep, којзнае каков филозофски филм, али не треба ни да биде. Филмот е за лабаво гледање, класика она што се бара од superhero movie. Единствена замерка ми е што некои работи малце како да ги избрзаа, у спојлер ова ќе оставам за тие што го гледале.

Не ми се свиѓаше делот со The Enchantress како го прикажаа прелазот од воведот во кулминацијата со нејзината приказна. Онака one minute беше "don't worry guys, we got her under control“, а следната минута избега и почна сo wreaking havoc. Некако премногу избрзано од ништо-нешто.

Како и да е, треба да се ѕирне филмот. Пошто дури и да не ви се свиѓа приказната или нешто, нема шанси да не ви се свиѓа... Margot Robbie :love:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Сега видов дека излегол и трет дел од скандинавскиот серијал филмови базирани на книгите на Адлер Олсен, не се баш од оној врвен квалитет но сепак се добри крими трилери.

1. The Keeper of Lost Causes
2. The Absent One
3.
A Conspiracy of Faith

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.016
Уште од трејлерот стега у гради , со душа го чекам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
koj go hejtase Warcraft da se javi

u posledno gleam samo boza filmovi
valda zatoa se smeev na Keanu

also Junglebook mi bese letdown :(