Suicide Squad е супер забавен и не би требало да пропуштите да го гледате филмот во кино.
Освен 3 работи кои ми беа непотребни/глупи/нелогични, филмот си држи акција и забава на ниво!
Needed more Joker though...
Трагедијата што главниот лик неминовно мора да ја дочека заради простата и импулсивна природа на обичниот човек е издробена до детаљ, исто врвни перформанси од Микелсен и малата Аника.. 8.5
Го гледав Suicide Squad вечерва, баш забавен си беше, не го сфаќам нискиот рејтинг. Сите ликови од екипата се топ претставени, иако фокусот е ставен само на некои од нив. Сепак од карактерите не можам да се одлучам кој ми беше омилен, што значи дека веројатно сите си ја завршиле добро работата. Не е некој deep, којзнае каков филозофски филм, али не треба ни да биде. Филмот е за лабаво гледање, класика она што се бара од superhero movie. Единствена замерка ми е што некои работи малце како да ги избрзаа, у спојлер ова ќе оставам за тие што го гледале.
Не ми се свиѓаше делот со The Enchantress како го прикажаа прелазот од воведот во кулминацијата со нејзината приказна. Онака one minute беше "don't worry guys, we got her under control“, а следната минута избега и почна сo wreaking havoc. Некако премногу избрзано од ништо-нешто.
Како и да е, треба да се ѕирне филмот. Пошто дури и да не ви се свиѓа приказната или нешто, нема шанси да не ви се свиѓа... Margot Robbie
Сега видов дека излегол и трет дел од скандинавскиот серијал филмови базирани на книгите на Адлер Олсен, не се баш од оној врвен квалитет но сепак се добри крими трилери.
1. The Keeper of Lost Causes 2. The Absent One 3. A Conspiracy of Faith
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.