- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.164
- Поени од реакции
- 10.129
Имаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.
Имаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.
Кој бил тој? Сигурно хејта акции/експлозии.Имаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..
Jas bev toj, seuste ne mi e izgledan filmot ama i da e super nema da mi se smeni mislejneto za bay i za negoviot humor i character development. I kako dokaz ti gi ostavam trnasformerite(osven kecot) pearl harbour, pain and gain a i drugite filmovi se napumpani proseciИмаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..
Да да го заборавив The Rock, добар е и тој.беј е добар режисер, од толку глупо сценарио како the rock направи спектакл филм а и другите му се такви освен пеарл харбор кој е правен според вистински настан.
Е ова истово јас на тебе кога ти кажувам за MCUthe fuck
Не ги разгледувајте Трансформерс како психолошки трилер драми... Action, Adventure, Sci-Fi е жанрот, франшизава створи фан база од обична линија на играчки, постави нови стандарди со визуелните ефекти, содржински е со добро напишана сторија која не е монотона и репетитивна (барем во трите дела) + има солиден хумор.
Не викам дека е врв во жанрот, ама далеку од тоа дека е потфрлање на Беј.
Баш хуморот ми е премногу cheesy а главниот лик е тотален спастик. Со кого да се поврзам во филмот, со Shia Labeouf? Не знам мене ми се онака, добра забава за во кино и толку.the fuck
Не ги разгледувајте Трансформерс како психолошки трилер драми... Action, Adventure, Sci-Fi е жанрот, франшизава створи фан база од обична линија на играчки, постави нови стандарди со визуелните ефекти, содржински е со добро напишана сторија која не е монотона и репетитивна (барем во трите дела) + има солиден хумор.
Не викам дека е врв во жанрот, ама далеку од тоа дека е потфрлање на Беј.
Е ова истово јас на тебе кога ти кажувам за MCU
Баш хуморот ми е премногу cheesy а главниот лик е тотален спастик. Со кого да се поврзам во филмот, со Shia Labeouf? Не знам мене ми се онака, добра забава за во кино и толку.
Ефекти и експлозии да, врв!
Да де, јас сум sucker за блокбастери и гледам и што чини и што нечини ама набројувавме добри филмови од Michael Bay а Transformer му се далеку послаби според мене. Инаку за во кино и The Force Awakens, Avangers, The Winter Soldier, Avatar итн. се исто така добра забава но во исто време се и одлични филмови во рамките на жанрот.
Абе новиве проекти на MCU не донесоа ништо ново и сама знаеш... трилогијата на Беј имаше неверојатно CGI од кое учеа нови режисери, а и тоа беше клучот за Трансформерс да успее како франшиза, ефектите. MCU и адаптациите треба да се нешто повеќе од vfx и паушални приказни.. ама мислам дека ќе се опраат, новите од MCU ептен ветуваат.
И сам напиша.. popcorn cinema e, не е драма на Кјубрик, Полански или Лумет па да се пронаоѓаш у ликови.