- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.280
- Поени од реакции
- 10.416
Имаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.
Кој бил тој? Сигурно хејта акции/експлозии.Имаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..![]()
Jas bev toj, seuste ne mi e izgledan filmot ama i da e super nema da mi se smeni mislejneto za bay i za negoviot humor i character development. I kako dokaz ti gi ostavam trnasformerite(osven kecot) pearl harbour, pain and gain a i drugite filmovi se napumpani proseciИмаше некој што го осуди на негледано 13hrs ко лош филм зашто режисер му бил Беј..![]()
Да да го заборавив The Rock, добар е и тој.беј е добар режисер, од толку глупо сценарио како the rock направи спектакл филм а и другите му се такви освен пеарл харбор кој е правен според вистински настан.
Е ова истово јас на тебе кога ти кажувам за MCUthe fuck
Не ги разгледувајте Трансформерс како психолошки трилер драми... Action, Adventure, Sci-Fi е жанрот, франшизава створи фан база од обична линија на играчки, постави нови стандарди со визуелните ефекти, содржински е со добро напишана сторија која не е монотона и репетитивна (барем во трите дела) + има солиден хумор.
Не викам дека е врв во жанрот, ама далеку од тоа дека е потфрлање на Беј.
Баш хуморот ми е премногу cheesy а главниот лик е тотален спастик. Со кого да се поврзам во филмот, со Shia Labeouf?the fuck
Не ги разгледувајте Трансформерс како психолошки трилер драми... Action, Adventure, Sci-Fi е жанрот, франшизава створи фан база од обична линија на играчки, постави нови стандарди со визуелните ефекти, содржински е со добро напишана сторија која не е монотона и репетитивна (барем во трите дела) + има солиден хумор.
Не викам дека е врв во жанрот, ама далеку од тоа дека е потфрлање на Беј.
Е ова истово јас на тебе кога ти кажувам за MCU![]()
Баш хуморот ми е премногу cheesy а главниот лик е тотален спастик. Со кого да се поврзам во филмот, со Shia Labeouf?Не знам мене ми се онака, добра забава за во кино и толку.
Ефекти и експлозии да, врв!
Да де, јас сум sucker за блокбастери и гледам и што чини и што нечини ама набројувавме добри филмови од Michael Bay а Transformer му се далеку послаби според мене. Инаку за во кино и The Force Awakens, Avangers, The Winter Soldier, Avatar итн. се исто така добра забава но во исто време се и одлични филмови во рамките на жанрот.
Абе новиве проекти на MCU не донесоа ништо ново и сама знаеш... трилогијата на Беј имаше неверојатно CGI од кое учеа нови режисери, а и тоа беше клучот за Трансформерс да успее како франшиза, ефектите. MCU и адаптациите треба да се нешто повеќе од vfx и паушални приказни.. ама мислам дека ќе се опраат, новите од MCU ептен ветуваат.
И сам напиша.. popcorn cinema e, не е драма на Кјубрик, Полански или Лумет па да се пронаоѓаш у ликови.![]()