Сеа се чека некој да измрси за тоа колку The Martian бил на толку многу начини подобар од Interstellar и како тој присилен хумор бил нештото што му фалело на InterstellarИам признание вака срамно да си го кажам, ако ме примате.
Јак филм бил Интерстелар сепак
Пробаj со коментарите на летербоксфактот дека ја утнуваат поентата на рецензијата, и плус што прават кардинални грешки и не го разбираат концептот на филмовите што ги гледаат, кенкаат за некој безвезни детаљи во филмот и после го оценуваат со кец, претерано користење на horrible,awfull ,dont watch итн. покажува на фактот дека пишуваат/хејтаат колклу да се пиши нешто. благе везе немаат. или кец или десетка ќе видиш во рецензиите.
Aj пушти ми торент у порака, не можев да го најдам.Final Cut: Ladies and Gentlemen (2012)
Измислен за филмомани! Генијална идеја, генијална монтажа.
A simple yet timeless love story between a man and a woman, told using scenes edited together from hundreds of other films.
Што се налути што те нема?[DOUBLEPOST=1456303940][/DOUBLEPOST]Последно потсетување: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewformМи кажаа да сум пишал нешто у темава...
Не го глејте 5th Wave ептен е лош. Да.Знам дека изгледа интересно. Да, Анон знам дека Клои е срцка. И у филмов е срцка. Знам дека плотот изгледа како ок сај-фај прича.
Филмов е како некој да седнал да пишува сај-фај срвајвл нешто приказна.......и на пола се откажал и и рекол на ќерка му тинејџерка да допише до крај.
Скраја да е да сум се налутилШто се налути што те нема?[DOUBLEPOST=1456303940][/DOUBLEPOST]Последно потсетување: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform
До утре може да номинирате, официјално номинациите се објавуваат во петок.
Благодарам за предупредувањето.Ми кажаа да сум пишал нешто у темава...
Не го глејте 5th Wave ептен е лош. Да.Знам дека изгледа интересно. Да, Анон знам дека Клои е срцка. И у филмов е срцка. Знам дека плотот изгледа како ок сај-фај прича.
Филмов е како некој да седнал да пишува сај-фај срвајвл нешто приказна.......и на пола се откажал и и рекол на ќерка му тинејџерка да допише до крај.
За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.Некој викаше Мајкл Беј не бил добар?
13 hrs - доста добра пуцаљка. Можда малце долго трае за адреналинец, али добра е.
Ко Call of Duty во живо да гледав.