Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Иам признание вака срамно да си го кажам, ако ме примате.

Јак филм бил Интерстелар сепак :D
Сеа се чека некој да измрси за тоа колку The Martian бил на толку многу начини подобар од Interstellar и како тој присилен хумор бил нештото што му фалело на Interstellar

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
фактот дека ја утнуваат поентата на рецензијата, и плус што прават кардинални грешки и не го разбираат концептот на филмовите што ги гледаат, кенкаат за некој безвезни детаљи во филмот и после го оценуваат со кец, претерано користење на horrible,awfull ,dont watch итн. покажува на фактот дека пишуваат/хејтаат колклу да се пиши нешто. благе везе немаат. или кец или десетка ќе видиш во рецензиите.
Пробаj со коментарите на летербокс

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ми кажаа да сум пишал нешто у темава...

Не го глејте 5th Wave ептен е лош. Да.Знам дека изгледа интересно. Да, Анон знам дека Клои е срцка. И у филмов е срцка. Знам дека плотот изгледа како ок сај-фај прича.

Филмов е како некој да седнал да пишува сај-фај срвајвл нешто приказна.......и на пола се откажал и и рекол на ќерка му тинејџерка да допише до крај.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.884

Не го глејте 5th Wave ептен е лош. Да.Знам дека изгледа интересно. Да, Анон знам дека Клои е срцка. И у филмов е срцка. Знам дека плотот изгледа како ок сај-фај прича.

Филмов е како некој да седнал да пишува сај-фај срвајвл нешто приказна.......и на пола се откажал и и рекол на ќерка му тинејџерка да допише до крај.
Што се налути што те нема?[DOUBLEPOST=1456303940][/DOUBLEPOST]Последно потсетување: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform

До утре може да номинирате, официјално номинациите се објавуваат во петок. :P

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Што се налути што те нема?[DOUBLEPOST=1456303940][/DOUBLEPOST]Последно потсетување: https://docs.google.com/forms/d/1Skx0uWv2eNFxkdO19uPN9v-Yrb02v0v66HgrKE6dCHM/viewform

До утре може да номинирате, официјално номинациите се објавуваат во петок. :P
Скраја да е да сум се налутил :D
Немаше што да пишам а и немам премногу од Оскаровскиве изгледано (3-4 дали имам и од нив најинтересен ми се виде Биг Шорт)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727

Благодарам за предупредувањето.
Си ме сетил (најверојатно ради аватарот едно време со Морец) дека имав намера да го гледам.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Го гледав рускиот Брат 1997, или brother како сакате. Ај реков да видам главниов глумец шо филмој има снимено други. Ко гледам ептен малку. Читам, да ти загини за време на снимање на филм. А загледам нешто руско (ко The Return) шо беше мора да се погоди јабана да има заминато актерот или некој од екипата.

Инаку сосема ок филм.

B

Blade Torch

Гостин
Labyrinth of Lies > Mustang
Victoria > Mustang

Mustang е епизода од турска серија на Канал5, само несинхронизорана.

Lobster-от :cuc: Појака прва половина, ама и целина гледан одличен. Гркот примил влијанија од одлични режисери.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Некој викаше Мајкл Беј не бил добар? :eek:
13 hrs - доста добра пуцаљка. Можда малце долго трае за адреналинец, али добра е.
Ко Call of Duty во живо да гледав. :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Некој викаше Мајкл Беј не бил добар? :eek:
13 hrs - доста добра пуцаљка. Можда малце долго трае за адреналинец, али добра е.
Ко Call of Duty во живо да гледав. :D
За такви работи никој не спорел дека Мајкл Беј е добар.

Kajgana Shop

На врв Bottom