bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
ako nekoj se misli, go ima I kvaliteten, ja prvpat slusam za filmov, izgleda zanimlivo
Regression.2015.LIMITED.1080p.BluRay.X264-AMIABLE
Ча го гледам овај.
ako nekoj se misli, go ima I kvaliteten, ja prvpat slusam za filmov, izgleda zanimlivo
Regression.2015.LIMITED.1080p.BluRay.X264-AMIABLE
Да, тоа што бев запознаен со Macbeth многу ми помогна. Стварно е екстремно тежок за пратење поради архаичниов англиски. А и тоа што кажа претходно, скоро 3 саати ми траеше филмов бидејќи враќав моменти да ги преслушама и тие што планираат да го пуштат, препорачливо да се запознаат(ако не се) барем површно со сторијата за Macbeth, за да имаат ориентација оти е ептен тежок за пратење.
евентуално македонски титл од преводот на Макбет на Драги Михајловски.Да, тоа што бев запознаен со Macbeth многу ми помогна. Стварно е екстремно тежок за пратење поради архаичниов англиски. А и тоа што кажа претходно, скоро 3 саати ми траеше филмов бидејќи враќав моменти да ги преслушам
И мислам дека филмов не се гледа со друг титл освен англиски, скроз се губи магијата.
Мислев дека разговарате што се подразбира под уметност и кои се намерите на режисерите или арт киното, и таман да реплицирам сфатив дека разговарате за публиката
Остај, заеби ги муабетите, ми накурчија и мене, иако поминаа 2-3 денаМислев дека разговарате што се подразбира под уметност и кои се намерите на режисерите или арт киното, и таман да реплицирам сфатив дека разговарате за публиката
Waltz, Andrew Scott, Fiennes, една од најдобрите актерски екипи на Бонд филм, и јас очекував страшни негативци според нивни претходни улоги ама ете потфрли режисерот премногу.Само што го изгледав Spectre meh..... очекував многу ме разочараа ...... али ај нека иде
Премногу брзо се издешава и некако ногу исфорсирано ми излгедаше, како да се брзаат ај секако наредниот ќе биде поинтересен ваљда заради нов Џејмс БондWaltz, Andrew Scott, Fiennes, една од најдобрите актерски екипи на Бонд филм, и јас очекував страшни негативци според нивни претходни улоги ама ете потфрли режисерот премногу.